Home » Mode » Zwarte mannen T-shirts

Zwarte mannen T-shirts

Veel mannen dragen zwarte mannen t-shirts. Een zwart T-shirt ziet er goed uit, is makkelijk te combineren en raakt nooit uit de mode. Met een zwart T-shirt zit je nooit fout en valt te combineren met elke kleur.

Zwart is tijdloos

De bekende kleuren zwart, grijs en wit zijn de echt tijdloze kleuren. Dit houdt in dat je deze kleuren altijd kunt dragen. Je bent dus zelden afhankelijk van een trend of mode van dat moment. Hierdoor zit je dus altijd goed met een zwart mannen shirt.

Zwart is stoer

Zoals bekend is worden kleuren vaak geassocieerd met bepaalde emoties. Rood wordt bijvoorbeeld geassocieerd met warmte en intimiteit, terwijl groen wordt geassocieerd met kalmte en ontspanning. Zwart wordt geassocieerd met macht, elegantie en autoriteit. Met een zwart T-shirt lijk je dus al snel iets stoerder.

Bij het bedrijfsleven speelt kleur ook een rol. Bij een sollicitatie is zwart dragen dus een aanrader. Volgens een onderzoek van Careerbuilder zien werkgevers het liefst de kleuren zwart en blauw tijdens een sollicitatiegesprek.

Zwart wordt geassocieerd met leiderschap, terwijl blauw wordt geassocieerd met de eigenschap teamspeler.

Zwart kleed af

Zwart kleed af. Erg bekend onder de vrouwen, maar het werkt ook bij mannen. Met zwarte kleding lijk je al snel een stuk slanker. Vooral een zwart mannen shirt met een zwarte broek doet extra slank voorkomen. Zwart op zwart is een combinatie die je regelmatig ziet. Steeds vaker zie je mannen met een stoere zwart leren jas, zwarte schoenen en een zwart mannen shirt. Dit is een tijdloze look.

Hoe blijft mijn zwart mannen shirt zwart?

Het belangrijkste bij het wassen van zwarte kleding is dat je het niet combineert met lichte kleding. Zwart was je samen met zwarte kleding, het liefst bij 30 graden. Daarnaast is investeren in een wasmiddel voor zwarte kleding ook een aanrader. Dit soort wasmiddel heeft geen blekende werking. Dit in tegenstelling tot witte wasmiddel die juist wel bleekt. Zorg dus goed voor je zwarte kleding.

Rate this post

Plaats een reactie