Home » organisatie » Yamaha Aerox kappenset

Yamaha Aerox kappenset

De Yamaha Aerox is een prachtige scooter voor de dagelijkse ritten. Dankzij het sportieve model met die herkenbare Yamaha Aerox kappenset en de onderliggende techniek is deze Yamaha scooter snel populair geworden. Het is een geduchte concurrent van de Gilera Runner 50sp en met een prijs van ongeveer 2500 euro (afhankelijk van het model) is het een betaalbare scooter van ongekende klasse!

 

Strak design door Yamaha Aerox kappenset

Deze Yamaha scooter heeft een snel en sportief uiterlijk. Dat komt mede door het typische Yamaha Aerox kappenset waarmee de scooter een futuristische look krijgt. Het is mogelijk dat jouw Yamaha bekrast wordt tijdens regulier gebruik of bij een ongeval. Gelukkig kun je een vervangend Yamaha Aerox kappenset online bestellen. Ook als je toe bent aan een nieuw kleurtje hoef je echt niet met spuitbussen in de weer te gaan, een Yamaha Aerox kappenset kun je in vele kleuren bestellen zoals zilver metallic, Kawasaki groen, een Malossi kleurstelling en nog veel meer.

 

Nieuwe scooter of nieuw kappenset?

Ook als de oude kappen nog niet versleten zijn kun je voor een nieuwe Yamaha Aerox kappenset kiezen. Daarmee heb je voor een paar honderd euro een zo goed als nieuwe scooter! De onderliggende technologie van de Yamaha Aerox is uitstekend, met goed onderhoud hoef je de eerste tijd geen nieuwe scooter te kopen. Maar dit model schreeuwt om gezien te worden, en dit chassis pimpen met een nieuw Yamaha Aerox kappenset ligt dan voor de hand.

 

Yamaha Aerox 2015

Het nieuwe model van 2015 heeft een injectiemotor, vrijwel alles wordt elektronisch geregeld. Dat is niet alleen praktisch bij onderhoudswerkzaamheden, deze scooter is ook enorm zuinig. Je kunt er tot 1 liter bezine op 60 kilometer mee halen, dat is ongekend!

 

Yamaha Aerox R 2-takt

Als je optimaal wilt genieten van dit race model van Yamaha kun je ook kiezen voor het 2-takt model. Deze Aerox verbruikt meer benzine maar rijdt wel een stuk feller. Als je ook nog regelmatig voor een mooi nieuw Yamaha Aerox kappenset kiest heb je echt een racemonster op maat!

 

De Yamaha Aerox is niet alleen mooi maar ook zeer veelzijdig, wat ga jij van deze scooter maken?

Rate this post

Plaats een reactie