Home » Gezondheid » Ik wil mijn vrouw terug

Ik wil mijn vrouw terug

Ik wil mijn vrouw terug, kan iemand mij helpen?

Fernando is 34 jaar een hoogopgeleide politie rechercheur. Hij heeft een prachtig huis, drie kinderen en een mooie mercedes waar hij zijn gezin in vervoert. Niets mis mee toch? Eigenlijk heeft hij het wel goed voor elkaar, beter dan de gemiddelde persoon.

Desondanks is hij onlangs zijn vrouw verloren, hij voelt hierdoor een zware last op zijn schouders en kan moeilijk op zijn werk functioneren. Ook de kinderen hebben er veel onder te lijden. Hij riep: ik wil haar terug maar slaag er maar n iet in om haar te overtuigen..

Toen ze samen bij haar ouders met de kinderen introk, werd ze overspoeld met sms berichtjes, voordurend gebeld, tot haar ouders de telefoon opnamen en Fernando erop wezen even afstand van de situatie te doen.
Hij reageerde hier erg bot en vel op, het liep zelfs zo uit de hand dat hij voor de deur is komen roepen om een tweede kans. Zucht, had hij maar naar de ouders geluisterd, ze hebben namelijk een hele goede tip gegeven. Afstand nemen van de situatie zorgt er namelijk voor dat niet alleen jij maar ook je vrouw even kan nadenken over de breuk.

Een wijze tip die ik je kan geven is om eens opzoek te gaan naar iemand die in precies dezelfde situatie als ferando heeft gezeten maar die wel weer samen met zijn vrouw is, zo iemand ben ik! Er is zelfs een website opgericht waar ik mijn geheimen met andere mensen deel.. ik zie je zo!

Rate this post

Plaats een reactie