Home » Huis » Werken bij uw huis veilig. Uw huis veilig zoekt commerciële talenten.

Werken bij uw huis veilig. Uw huis veilig zoekt commerciële talenten.

uwhuisveilig-logoWerken bij een van de meest toonaangevend beveiligingsbedrijven? Dan is een baan bij UwHuisVeilig willicht iets voor jou!

UwHuisVeilig is op zoek naar commerciële talenten. Ben jij een persoon die vroeger als kind al knikkers verkocht aan je klasgenootjes? Heb jij sterke communicatieve vaardigheden, spreek je goed Nederlands en vind je het leuk om als buitendienstmedewerker aan de slag te gaan? Neem dan contact op met UwHuisVeilig.

 

Meer over de functie Commercieel Buitendienst Adviseur

Je opereert landelijk als Commercieel Buitendienst Adviseur waarbij je zowel particulieren als ondernemers adviseert over elektronische beveiliging. Je vind het geen probleem of in teamverband of zelfstandig te opereren en nieuwe klanten weet aan te winnen. Jij gaat samen met een team van andere enthousiaste collega’s een salesplan opzetten waarbij klantbehoeftes in kaart worden gebracht. Aan de uitvoering maak je uiteraard hier deel van uit. Met jouw actieve spirit behaal je de gestelde targets en denkt mee aan andere (nieuwe) manieren om de consument inzicht te geven wat de voordelen zijn van de producten en diensten van UwHuisVeilig.

uwhuisveilig-werkwijze

Profielschets

Uiteraard beschikt je over sterke communicatieve vaardigheden waarbij je gebruik maakt van je overtuigingskracht. Je bent klantgericht en hebt aantoonbare werkervaring waaruit blijkt dat je goed bent in het leggen van contact met klanten. Je bent zelfstandig en kunt moeiteloos door de ogen van de klant heenkijken om concrete verkoopkansen te zien. Beschikt je tevens over MBO+ niveau, een resultaatgericht karakter en goede beheersing van de Nederlandse taal? Neem dan beslist contact op.

 

Wat UwHuisVeilig je biedt

Je werkt samen met een jong en ervaren verkopers team welke trots is op de high-tech producten van UwHuisVeilig. Persoonlijke ontwikkeling en goed opgeleide werknemers staat hoog in het vaandel. Dagelijks worden er salestrainingen gegeven en wordt je geüpdate over de nieuwste producten. Intern wordt je dus opgeleid tot een volwaardige beveiligingsadviseur. Bovendien krijg je een overzichtelijk carrièreplan waarbij voldoende doorgroeimogelijkheden zijn.

Rate this post

Plaats een reactie