Home » Eten en Drinken » Welke online betalingsmogelijkheden zijn er allemaal?

Welke online betalingsmogelijkheden zijn er allemaal?

Een groot voordeel van online shoppen is dat je op verschillende manieren kunt betalen. Maar welke betalingsmogelijkheden zijn er nu allemaal online? Wij zetten een aantal betalingsmogelijkheden voor je op een rij.

Direct afrekenen

Een van de meest bekende betalingsmogelijkheden is het afrekenen via IDEAL of je creditcard. Wanneer je online iets aanschaft kun je ervoor kiezen om direct te betalen. Je kunt dit doen via IDEAL, waarbij er geld van je bankrekening wordt afgeschreven. Of je kunt ervoor kiezen om met je creditcard te betalen, waarbij er dus geld van je creditcard wordt afgeschreven.

Rembours

Je kunt er ook voor kiezen om je pakketje onder rembours te versturen. Dit houdt in dat de webshop je pakket naar je verstuurd, en dat jij bij ontvangst van het pakketje het verschuldigde bedrag bij de postbode afrekent. Een voordeel van rembours betalen is dat het gemakkelijk is. Een nadeel is dat het duurder is dan een standaardverzending, uiteindelijk kost het je dus meer geld.

Achteraf betalen

Je kunt er ook voor kiezen om achteraf te betalen via AfterPay. Niet alle webshops bieden deze betalingsmogelijkheid, maar je kunt op www.AfterPaywinkels.net kijken bij welke dit kan. Betalen via AfterPay is heel simpel: je geeft tijdens het afrekenen aan dat je via AfterPay wilt betalen, en vervolgens moet je je persoonlijke gegevens invullen. Hierna doet AfterPay een snelle controle op je kredietwaardigheid. Na deze controle kun je klikken op ‘bevestigen’, waarna de webshops de bestelde producten zal verzenden. Kijk op www.AfterPaywinkels.net voor webshops waarmee je met AfterPay kunt betalen.

Rate this post

Plaats een reactie