Home » Niet gecategoriseerd » Wat te doen als je een avondje binnen blijft?

Wat te doen als je een avondje binnen blijft?

Iedereen kent het wel. Je hebt zin om iets leuks te gaan doen, maar eigenlijk heb je helemaal geen zin om naar buiten te gaan. Maar wat moet je binnen doen? Daarom een aantal leuke activiteiten waar je bijna alleen je pyjama voor nodig hebt!

Cocktails drinken

Ben jij een echte cocktailshaker? Lekker een avondje cocktails maken is niet saai! Probeer je gekste combinaties. Mochten die combinaties niet werken, probeer dan zeker om een De Kuyper cosmopolitan cocktail

Een hut bouwen

Hoe knus is het om een leuk filmpje te kijken in je eigen gebouwde fort. Je hebt hier natuurlijk wel van alles voor nodig. Alle matrassen, lakens, dekens, kussens en natuurlijk iets waar je de film op gaat kijken. Het is al heel leuk en grappig om zo een hut te bouwen, maar het is al helemaal lekker als die klaar is en je met een zak chips en wat te drinken in je hut ligt naar een filmpje te kijken.

Netflix, pizza en bier

Een avondje netflix, pizza en bier mag niet ontbreken. Het hoeft natuurlijk niet alleen met pizza en bier. Als het maar alcohol is en iets ongezonds als eten. Heerlijk de hele avond netflixen, eten wat aan je voordeur wordt gebracht en een lekker drankje. Wat wil je nog meer?

Spookverhalen

Spookverhalen zijn een beetje een jeugdsentiment. Vroeger toen je klein was en je naar een slaapfeestje ging werden deze verhalen eigenlijk altijd al wel verteld. Maar waarom zou je nu geen slaapfeestjes meer doen. Gezellig met vriendinnen de hele avond in jullie pyjama’s met de griezeligste spookverhalen en waarschijnlijk weinig slaap.

Bakken

Een avondje de heerlijkste taarten of gebakjes maken. Er klaagt niemand als je vraagt of je een kopje thee komt drinken met een eigen gemaakt gebakje.

Girlsnight

Heel cliché maar wel heel erg leuk om te doen. Een typisch meidenavondje met gezichtsmaskers, pyjama’s en natuurlijk een hoop geklets met de Backstreet Boys op de achtergrond.

Spelletjes

Gezelligheid kent geen tijd. Nodig wat vriendinnen uit om een avondje alleen maar spelletjes te doen. Een potje monopoly, truth or dare of een potje Jenga. Je kan natuurlijk een je eigen spelletje maken of dingen toevoegen aan bestaande spelletjes. Met Jenga kan je bijvoorbeeld op ieder blokje een opdracht zetten. Wanneer iemand er een blokje uit haalt moet diegene die opdracht gaan uitvoeren.

Met al deze leuke activiteiten ga jij je voorlopig niet meer vervelen!

Rate this post

Plaats een reactie