Home » Elektronica » Wat is er nieuw aan iOS 8?

Wat is er nieuw aan iOS 8?

De grootste verrassing van Apple het afgelopen jaar was het nieuwe besturingssysteem iOS 8. Het besturingssysteem is voor het eerst in volle glorie te gebruiken. Vanaf nu zal iOS 8 de standaard worden voor Apple toestellen. In vergelijking met iOS 7 is er flink wat veranderd. Het toestel is wat speelser geworden, maar ook een stuk zakelijker. Het besturingssysteem laat alles veel strakker ogen en laat alles wat je ziet veel platter ogen. Er wordt nu gebruik gemaakt van een ander lettertype en het aanzicht oogt veel rustiger voor de ogen.

Het bedieningspaneel is de fijnste vernieuwing van het besturingssysteem. Je hebt flink meer functies die handig zijn en zijn supersimpel te bereiken. Je kan de functies vele mensen vaak gebruiken zoals WiFi, vliegtuigmodus, bluetooth etc snel zonder naar allerlei instellingen te hoeven wijzigen. In het control center zelf van iOS 8 kan je zaken als de zaklamp aanzetten regelen. Het lijkt simpel en makkelijk te regelen, maar Apple heeft hier een dikke pluim verdient. Zaken simpel houden is vaak ontzettend moeilijk. Vooral met de hedendaagse techniek.

Het nieuwe besturingssysteem is vooral simpel. Je komt bijvoorbeeld in een kleurrijke omgeving, maar zou je een bericht willen versturen is het scherm bijna helemaal wit met alleen het nodige. Het voordeel is dat je niet teveel poespas hebt in een bericht. Om iOS 8 echt te ontdekken moet je gewoon een iPhone hebben. Heb je er nog geen één? Bestel deze dan nu via de website van iPhone5C.nl.

Rate this post

Plaats een reactie