Home » Mode » Warm de winter door

Warm de winter door

Ondanks dat het officieel nog zomer is, maakt het zonnetje langzaam plaats voor de regen en de kou. Rond november, december gaat dit over tot sneeuw en ijzel. Het is heel begrijpelijk dat je hier nog lang niet aan wilt denken. Je geniet nog na van je vakantie en zon, zee en strand. De kou staat je nog helemaal niet aan en je verbant het nog even uit je gedachten. Toch is het wel belangrijk dat je straks opgewassen bent tegen de winter. Nu ga je zonder je jasje naar buiten, maar een winterjas is straks niet geheel overbodig. Winterjassen zijn niet heel goedkoop en voor een mooie winterjas moet je er op tijd bij zijn. Winterjassen zijn er in allerlei vormen, soorten en maten. Winterjassen van leer, lange winterjassen, korte winterjassen of winterjassen met een bontkraag. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Bij het aanschaffen van een winterjas moet je op een aantal dingen letten.

 

Tips voor het kopen van een winterjas

Een winterjas moet warm zijn, dat is prioriteit nummer één! Bespaar dus niet op een winterjas, want daar krijg je later spijt van. Een winterjas gaat ook gerust langer dan 1 jaar mee. Verder moet je letten op:

  • de lengte van de jas. Ben jij erg klein, dan is het geen goed idee om een lange jas te gaan kopen. Daar lijk je alleen nog maar kleiner door. Ga liever voor een kortere, getailleerde jas.
  • de kleur van de jas. Wil je er langer dan 1 jaar mee doen, zorg dan dat je een jas koopt in een neutrale kleur. Ga voor simpel zwart, beige, bruin of grijs. Deze kleuren zijn tijdloos en doen het ieder jaar weer goed.
  • het materiaal van de jas. Waar we eerder konden kiezen voor stijlvol of warm, zijn die twee nu prima te combineren. Kijk altijd even op het etiket om te kijken waar je jas van gemaakt is. Hoe meer wol er in de jas zit, hoe warmer je jas is. Een voorbeeld van een stijlvolle jas is een Italiaanse jas met bontkraag. Fashionable en warm!

Je moet natuurlijk ook goed kunnen bewegen in de jas.

 

Bijpassende accessoires

Heb jij de ideale winterjas gevonden? Warm, goed model en de perfecte kleur? Helhuman-690107_640 (1)emaal geweldig. Dan hoef jij er in ieder geval niet bang voor te zijn dat je het koud krijgt deze winter. Nou je bovenlichaam en armen blijven in ieder geval koud. Als het echt gaat vriezen, zul jij je outfit aan moeten vullen met een muts, handschoenen en een sjaal. Ga daarom ook op tijd op zoek naar bijpassende ‘accessoires’. Hoe eerder je erbij bent, hoe groter de kans is dat je iets vindt dat perfect bij jouw jas past.

 

 

Rate this post

Plaats een reactie