Home » Cultuur en maatschappij » Waarom geeft de winterschilder korting?

Waarom geeft de winterschilder korting?

Wist u dat een winterschilder vaak korting op zijn werkzaamheden geeft? Nu vraagt u zich misschien af waarom hij dat doet en niet juist korting in juli en augustus geeft. In de zomermaanden is het lekker weer en is schilderwerk buiten misschien een stuk aangenamer. U ben toch ook liever in de zomer buiten? Ook vraagt u zich misschien af of de werkzaamheden dan misschien anders zijn, maar dat is niet het geval.

In welke periode geeft de winterschilder korting?

Een winterschilder is niets anders dan een gewone schilder die in de winter werkt. Omdat het in de winter vaak rustiger is, krijgt u vaak korting op de schilderwerkzaamheden. De periode dat we de gewone schilder een winterschilder noemen is van 21 november tot 21 maart. Dan kunt u gewoon een afspraak maken voor alle werkzaamheden die iedere andere schilder ook doet, maar dan vaak met korting. Hierbij kunt u denken aan de kozijnen buiten verven, maar ook de muren binnen verven is mogelijk. Daarnaast behoren herstel van houtrot, behangen en alle soorten onderhoud tot de mogelijkheden. Ook in de wintermaanden is het belangrijk dat het huis onderhouden wordt om te zorgen dat uw huis in perfecte staat het voorjaar ingaat. Door een winterschilder in te huren hoeft u hiervoor niet meer tot de zomer te wachten.

Winter of zomer?

De meeste mensen denken dat schilderen vooral een werkzaamheid voor in de zomer is. Maar voor een schilder is een herfst-of winterdag ook een normale werkdag. Op deze dagen zijn de werkcondities voor deze vakman meestal zelfs beter. Als het te warm is kan een schilder niet werken. Uw zou toch ook niet graag met 30 graden uw bovenste verdieping schilderen? Daarnaast draagt u eraan bij dat de schilder in de winter ook aan de slag kan. Bent u enthousiast geworden om uw schilderwerk ook in de winter te laten doen, kijk dan eens naar Enterschilders welke kortingen er mogelijk zijn. Wij hebben altijd de beste schilders bij u in de buurt het hele jaar door.

Rate this post

Plaats een reactie