Home » Eten en Drinken » Waarom een Sim only abonnement?

Waarom een Sim only abonnement?

Je hebt nog een goede telefoon maar je abonnement loopt wel binnenkort af. Dan komen de afwegingen. Toch maar een nieuwe telefoon met een abonnement of hou ik mijn eigen telefoon en neem ik een Robin mobile sim only abonnement?

Kosten Sim only

De kosten voor een sim only abonnement liggen een stuk lager dan wanneer je een nieuwe telefoon met een abonnement koopt. Vaak betaal je ook meer voor de telefoon wanneer je een nieuwe koopt met abonnement, dan wanneer je los een telefoon aanschaft.Het kan zelfs zo zijn dat je bijna 80% voordeel behaald ten opzichte van een nieuwe telefoon met abonnement!

Samenstellen abonnement

Wanneer je een nieuwe telefoon met abonnement neemt zit je al vaak 2 jaar, of als je gelukt hebt één jaar vast. Met een sim only heb je hier geen last van, want deze is vaak maandelijks opzegbaar. Ook kan je het aantal minuten of sms’jes omhoog of omlaag bijstellen. Wat handig is aan een sim only abonnement is dat je zelf helemaal je eigen abonnement kan samenstellen.

Nog een prima telefoon

Als je nog een goedwerkende telefoon hebt, waarom zou je dan een nieuwe kopen? Het zou zonde zijn om een wat oudere telefoon in de kast te laten liggen terwijl die nog prima werkt. Maar wanneer je een nieuw toestel aanschaft, heb je alle keus. Je kan jouw favoriete telefoon uitzoeken zonder dat er vervelende abonnements-kosten aan verbonden zitten. Tegenwoordig voldoen telefoons ook langer aan de eisen die de consument heeft. Waardoor telefoons ook vaak langer gebruikt kunnen worden. De behoefte om een nieuwe telefoon aan te schaffen wanneer het abonnement is afgelopen is daarom ook een stuk lager.

Kortom. Voor iemand die een prima telefoontje in de kast heeft liggen of met een wat ouder toestel uit de voeten kan is sim only een ideale oplossing. Het is in het begin even inschatten hoeveel je ongeveer per maand verbruikt, maar deze tijd betaald zich al snel uit.

 

Rate this post

Plaats een reactie