Home » Gezondheid » Waarom een pretecho zo leuk is

Waarom een pretecho zo leuk is

Wanneer je in verwachting bent, ben je waarschijnlijk erg benieuwd naar je baby. Je wil weten of het een meisje of een jongen is en hoe het kindje eruitziet. Je denkt misschien dat je echt negen maanden moet wachten om hierachter te komen, maar dit is helemaal niet het geval! Je kunt namelijk terecht voor een pretecho, en misschien wil je er zelfs meerdere.

 

Wat is een pretecho eigenlijk?

Een pretecho is een echo die je kunt laten maken gedurende je gehele zwangerschap. Waar de echo’s die je in het ziekenhuis laat maken zijn gericht op het controleren op afwijkingen, is deze echo echt bedoeld voor je plezier. Wanneer je een echo van je baby in de omgeving van Roosendaal wilt laten maken, kun je terecht bij pretechoenzo. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van een professionele pretecho, dus hier ben je zeker in goede handen. Een pretecho hoort natuurlijk hartstikke leuk te zijn, je kijkt hier vaak al weken naar uit. Daarom is er een fijne, warme sfeer bij pretechoenzo.

 

Verschillende soorten pretechos

Er zijn een hoop echo’s waar je uit kunt kiezen, niet iedereen heeft namelijk dezelfde wensen. Zo vinden sommige aanstaande ouders het fijn om voor een vroege echo te kiezen, of zelfs meerdere vroege echo’s. Dit zorgt vaak voor veel geruststelling in de eerste spannende weken. Deze echo’s kun je doen van 6 tot 13 weken. Verder is er de keuze uit een 2D, 3D of 4D echo. Een 2D echo bestaat uit alleen stilstaande beelden zonder diepte. Met deze echo kun je vanaf 16 weken een geslachtsbepaling doen. Dit is vaak erg leuk en spannend voor de aanstaande ouders. Een 3D echo bestaat ook uit stilstaande beelden, echter hebben deze beelden wel diepte. Je krijgt je baby bij deze echo te zien in echte roze gladde tinten. Deze echo is het meest optimaal tussen de 24 en 30 weken. Als laatste is er nog een 4D echo, hierbij krijg je bewegende beelden in HD te zien van je kindje. Dit geeft een erg werkelijk beeld en is ook optimaal tussen 24 en 30 weken. Dit is natuurlijk veel keus, daarom zijn er pakketten samengesteld. Op deze manier hoef je geen keuze te maken! Zo kun je bijvoorbeeld een korte 2D geslachtsbepaling doen in de eerste 13 tot 20 weken. Hierop volgt een 3D of 4D echo na deze 20 weken. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor 5 echomomenten, die je na 13 weken zelf kunt inplannen wanneer jij dat wil. Er is dus keuze genoeg voor deze leuke bezigheid!

pregnancy-784671_640

Rate this post

Plaats een reactie