Home » Huishoudelijk » Vuurwerk op je bruiloft

Vuurwerk op je bruiloft

Vuurwerk is niet alleen geschikt voor oud & nieuw, maar kan ook ingezet worden bij feesten en evenementen voor een spectaculair effect. Tijdens een bruiloft is een vuurwerkshow een heel mooi element om het feest memorabel te maken.

Vergunning
Als particulier is het verboden om vuurwerk af te steken op andere dagen dan de jaarwisseling, maar professionele bedrijven hebben hier speciale vergunningen voor. Deze bedrijven kunnen shows maken die aansluiten op jullie wensen en budget. De voorbereiding en samenstelling van een show kan weken tot maanden in beslag nemen, dus wees op tijd met de aanvraag hiervan.

Kosten
Een vuurwerkshow is redelijk kostbaar: je bent al gauw zo’n €1.000,- kwijt. Echter is het wel echt een toevoeging aan je bruiloft en zal je dit nooit vergeten. Wil je voor een goedkoper alternatief gaan? Overweeg dan vuurwerkletters. Deze kunnen gemaakt worden in alle woorden of teksten die je wil.

Binnen vuurwerk
Trouw je in de winter of op een locatie waar de gasten niet buiten kunnen staan? Dan is binnen vuurwerk een goede optie. Dit is niet op elke locatie mogelijk, maar de vuurwerk bedrijven kunnen de meeste locaties wel geschikt maken voor een spectaculaire show. U kunt uit verschillende soorten vuurwerk kiezen, zoals fonteinen, flitsen en knallen. Op je bruiloft kun je dit bijvoorbeeld doen als het bruidspaar aangekondigd wordt op het feest.

Rate this post

Plaats een reactie