Home » Huishoudelijk » Voordeligste schuurmachine merken

Voordeligste schuurmachine merken

Powerplus schuurmachineVeel klussers zijn op zoek naar kwaliteit voor het leven, maar als we het hebben over ‘veel’ bedoelen we niet iedereen. Er zijn namelijk ook mensen die voor een korte tijd een schuurmachine nodig hebben. Denk hierbij aan de kleine werkzaamheden, maar weet wel dat de reden van de aankoop niet altijd gerelateerd is aan de schuurwerkzaamheden. Sterker nog er zijn mensen die een schuurmachine kopen voor een goocheltruc, experiment of andere activiteiten. In dit geval ben je niet op zoek naar een schuurmachine merk die een hoogstaande kwaliteit levert. Nee! Je zoekt het meest voordeligste schuurmachine merk. Daarom hebben wij speciaal voor jou een top 3 samengesteld van de wat goedkopere schuurmachine merken.

Powerplus

Een Powerplus schuurmachine is een machine met een beperkte kwaliteit. Dit wil niet zeggen dat de kwaliteit super slecht is, maar in verhouding tot een Festool stelt een Powerplus weinig voor. Toch zijn deze schuurmachines ideaal voor het schuren van kleine werkstukken. Het leuke aan Powerplus is dat je voor een bedrag van 20 euro al in bezit kunt zijn van een delta schuurmachine. De wat duurdere schuurmachines, zoals bijvoorbeeld een langnek- of bandschuurmachine kosten al gauw rond de 100 euro. Kortom een schuurmachine die zeker een plek verdiend in de top 3 voordeligste schuurmachine merken.

Einhell

Een ander merk die ook voordelige schuurmachines levert, is Einhell. Veel mensen denken bij een voordelige schuurmachine aan een machine die hun de eerste weken al in de steek laat. Laten we dit direct even rechtzetten. Een factor die je jezelf kunt afvragen is: “is de prijs realistisch naar hetgeen wat ik krijg?”. Als je een bandschuurmachine kunt kopen voor een paar tientjes moet je natuurlijk niet verwachten dat de kwaliteit super goed is. Andersom werkt dit ook: “duurder is vaak wel beter”, maar het houdt een keer op! Zo zijn er ook dure schuurmachines die na een paar werkzaamheden al kapot gaan. Nu even weer terug naar de schuurmachines van Einhell. Deze zijn voor ongeveer 29 a 135 euro al verkrijgbaar.

Ferm

Ferm levert schuurmachines van 30 tot zo’n 110 euro. Voor een schuurmachine is dit best wel voordelig. Zeker als je kijkt naar hun duurste schuurmachine wat een stationaire schuurmachine is. Deze stationaire schuurmachine is verkrijgbaar voor zo’n 110 euro. Ideaal toch? Denk wel om hetgeen wat we net hebben besproken. Als de kwaliteit te mooi is om waard te zijn voor die lage prijs, dan is dat ook vaak zo!

5/5 - (1 stemmen)

Plaats een reactie