Home » corona » Vespelini scooter betrouwbaar of niet?

Vespelini scooter betrouwbaar of niet?

Als je een sportieve scooter voorbij ziet rijden denk je misschien dat het een Vespa is maar schijn bedriegt; misschien is het een Vespelini scooter! Deze scooter lijkt opvallend veel op de bekende Vespa lijn scooters maar de Vespelini is van Chinese makelij. Als je liever wat minder geld uitgeeft maar toch een scooter wilt kopen met die Italiaanse flair is de Vespelini scooter echt een brommer voor jou!

 

Vespelini scooter is Made in China

De naam Vespelini doet denken aan Italië maar deze Vespelini scooter komt toch echt uit China. Door een grote productie en lagere kosten kan een Vespelini veel goedkoper verkocht worden dan een vergelijkbare Vespa scooter. De onderdelen zijn van een iets andere kwaliteit, maar de Vespelini bespaart vooral op de zaken die voor de casual rijder minder belangrijk zijn. In basis is dit gewoon een lekkere scooter die zowel in 25 km/u uitvoering als in 45 km/u uitvoering heerlijk rijdt.

 

Beter goed gejat dan slecht bedacht

In Azië denken ze heel anders over namaak. Dat zien ze niet als schaamteloos kopiëren, maar juist als een vorm van eerbetoon. Vespa heeft zulke mooie scooters ontworpen, waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden, in dit geval letterlijk. Deze Vespelini scooter ziet er strak en modern uit, precies wat je van een scooter voor het stadsverkeer mag verwachten.

 

Veel waar voor je geld

Bij de Vespelini krijg je meer scooter voor minder geld. Dit model voelt niet goedkoop aan en je zult er probleemloos veel kilometers mee maken zolang je de scooter netjes onderhoudt. De kleine wielen geven de Vespelini scooter een sportief karakter, dit model is zeer wendbaar en loopt erg zuinig door de kunststof overkapping.

 

Als je wilt rijden met stijl, maar het liefst zo goedkoop mogelijk is de Vespelini scooter een uitstekende keuze. Meer waar voor je geld zul je niet snel vinden!

3.5/5 - (25 stemmen)

Plaats een reactie