Home » Huis » Verschillende types Tielbürger veegmachines

Verschillende types Tielbürger veegmachines

Tielbürger heeft een groot assortiment aan verschillende werktuigmachines, waaronder veegmachines. Hier onder zal ik de verschillende series beschrijven zodat je snel de best passende veegmachine hebt gevonden

Entry Class

De entry class is gericht op de particulier. Een ideale machine dat niet te groot is, maar nog steeds krachtig genoeg om makkelijk een groot oppervlak schoon te krijgen. De veegmachine is verder nog met accessoires uit te breiden zodat de machine elk seizoen bruikbaar is. Heb je een kleine/middelgrote oprit of een klein binnenplaats dan is dit instapmodel voldoende.

Special Class

De special class is een serie apart. Zoals de naam doet vermoeden is de veegmachine in deze klasse ook speciaal. De veegmachine is namelijk heel wendbaar en kan draaien op de plaats. Voor de particulieren is dit echt het top model. Wanneer u smalle paden en stegen schoon wilt vegen is dit het ideale model. Door de simpele bediening kunt u de machine makkelijk besturen.

Compact Class

De compact class zijn echte krachtige machines voor deze maat. Ze zijn inderdaad compact maar ideaal om te gebruiken in de wintermaanden. Aangeraden wordt dan wel om sneeuwkettingen om de banden te doen voor meer grip en de sneeuwschuif voor op de machine te monteren. De aandrijving is heel krachtig en werkt keihard voor u door in lastige tijden.

Professional Class

De professional class veegmachines laten goed zien wat voor kwaliteit Tielbürger levert. De veegmachines uit deze serie zijn geschikt voor langdurig en professioneel gebruik. Krachtige aandrijving zorgt er voor dat de machine altijd blijft presteren, zelfs tijdens de zwaarste omstandigheden. Met drie versnelling vooruit en 1 versnelling achteruit makkelijk te bedienen.

Hydraulic Class

Voor het echte zware werk bestaat de superieure Hydraulic Class. De all wheel drive van is permanent hydrostatisch. Hiermee kunnen de beste prestaties geleverd worden, de aandrijving is namelijk zonder differentieel. Je profiteert hiervan wanneer je de machine gebruikt in zware omstandigheden of tijden de winter, je zult immers nooit stil komen te staan.

Veegmachines bestellen online of meer informatie over de Tielbürger producten kun u vinden op de website www.donatvanderhorst.nl

Plaats een reactie