Home » Huis » Verschillende soorten Binnenverlichting

Verschillende soorten Binnenverlichting

Voor de komende periode zullen we vaak binnen zitten. Het is slecht weer, het wordt steeds kouder en sneller donker. Dat klinkt allemaal niet zo fijn. Omdat je echter nu veel binnen zit kun je het beter gezellig maken. Voor extra sfeer en gezelligheid is goede binnenverlichting natuurlijk belangrijk. Hieronder vertel ik wat over interessant en leuke verlichting voor binnen.

Je wilt een extra lamp plaatsen omdat het te donker is in een hoek op zolder of op een plek waar geen elektriciteit voor handen is? De wetelux wandlamp met zonnepaneel is dan een ideale keuze. Het is een binnenverlichting met LED Lamp. Het speciale er aan is echter dat de batterij opgeladen wordt door een zonnepaneel. Dit paneel kun je ergens buiten plaatsen. Het zonlicht zorgt ervoor dat de batterij altijd goed opgeladen is. De lamp maakt gebruik van 5 LED’s en komt met oplaadbare batterijen. De verlichting is compact en eenvoudig te installeren.

Voor meer sfeer in huis kun je kijken naar verschillende modellen stemmingslichten. Deze verlichting kun je vaak van kleur veranderen. Heb je liever een rode tint licht in je kamer dan verander je dat in een handomdraai. Afhankelijk van de grootte en het effect wat je wilt bereiken kun je deze verlichting bijvoorbeeld in de hoek plaatsen. Je hebt ook kleine modellen die je eenvoudig aan de muur kunt bevestigen. Er zijn modellen die werken op batterijen (vaak oplaadbaar met usb kabel) en een ouderwetse elektriciteitssnoer.

Heb je jonge kinderen die vaak vroeg wakker worden en uit hun kamer gaan? Dan is de LEDWALK een must have voor jou. Het is een LED vloerverlichting met bewegingssensor. Je plaatst deze bijvoorbeeld op de overloop, slaapkamer of kinderkamer. Wanner je kinderen wakker worden en rondlopen zal deze verlichting automatisch aangaan. Wel zo veilig natuurlijk in de donkere wintermaanden!

Voor deze lampen en meer soortgelijke leuke binnenverlichting kun u hier een kijkje nemen op de site van batterijlicht.nl

Rate this post

Plaats een reactie