Home » Auto » Verkoop je auto gratis en snel

Verkoop je auto gratis en snel

opel sintraBen jij je auto zat? Er op uitgekeken of zitten er kosten aan te komen? Verkoop je auto dan gratis en snel. Vang snel een goede prijs zodat je meteen op zoek kunt naar jou droomauto.

Binnen 24 uur kun je gratis je auto verkopen zonder dat je zelf kosten maakt of risico loopt. Het aanmelden van je auto kost je hooguit 3 minuten tijd en vanaf dat moment ontvang je binnen 24 uur het hoogste bod welke afkomstig is van meer dan 1.000 RDW erkende autobedrijven.

Op die manier hoef je niet lang te wachten en krijg je gegarandeerd de beste prijs. Geen gedoe met verkopen of onderhandelen en bovendien helemaal gratis!

Het gratis verkopen van je auto is via ons zeer effectief en veilig. Je verkoopt je auto alleen als je akkoord gaat met het bod welke je vrijblijvend ontvangt. Daarnaast verkoop je de auto alleen aan een RDW erkend autobedrijf wat veel voordelen met zich meebrengt zoals:

  • Geen gedoe met onderhandelingen
  • Direct geld in de hand of op de bank
  • Direct een vrijwaring in handen.

Het mooie is dat je elke auto voor de beste prijs kunt verkopen, ook als deze iets mankeert. Is er schade aan de auto, is hij afgekeurd bij de APK of is er een technisch probleem? Geen probleem, ons netwerk is voorzien van schadespecialisten, garages en andere autospecialisten die zelf de problemen voordelig kunnen herstellen en daardoor een goede prijs kunnen teruggeven voor de auto. Het is verstandig om foto’s mee te sturen indien er schade aanwezig is. Hierdoor kunnen de schadespecialisten een beter bod uitbrengen welke positiever kan uitvallen.

Elk merk en elk type auto kan gratis en vrijblijvend worden aangemeld. Niet alleen personenvoertuigen maar ook bedrijfsauto’s, campers en kleine vrachtwagens zijn meer dan welkom. Op elk voertuig met minimaal 4 wielen kunt je binnen 24 uur een gratis en vrijblijvend bod verwachten. Je voertuig verkopen is niet verplichten en er zijn geen kosten.

Probeer het dus zelf gratis uit. Wat heb je te verliezen behalve 3 minuten van je tijd?

 

Rate this post

Plaats een reactie