Home » Auto » Van je auto af? Lees hoe je dat het beste kunt doen

Van je auto af? Lees hoe je dat het beste kunt doen

auto verkopenJe auto verkopen kan op verschillende manieren. Je kunt het op een druk bezochte plek neerzetten zoals bij een grote supermarkt. Met een te koop bordje achter je raam en een telefoonnummer kun je het geluk treffen dat een toevallige voorbijganger jou auto spot en het nummer gaat bellen. Echter is de kans dat je makkelijk en snel je auto verkoopt vrij klein.

Een andere manier is het op een bekende advertentiesite plaatsen. Hier tref je een groot aantal mensen welke gericht op zoek zijn naar zo’n auto waar jij van af wilt. Het nadeel is dat je ook handelaren aantrekt die het onderste uit de kan willen halen. Heb je geduld en en kun je er tegen dat je regelmatig lastig gevallen zult worden door handelaren dan is deze methode zeker de moeite waard. Je krijgt er, mits je zelf een goede handelaar bent, er een leuke prijs voor terug.

Wil je helemaal geen gedoe met het verkopen van je auto dan kun je ook een autoveiling overwegen. Deze doet een bod op je auto en je weet meteen waarvoor je hem kunt verkopen. Helaas zijn er meerdere autoveilingen op de markt en niet allemaal hebben zij een goede naam. Kijk daarom eerst op Tros Radar of Kassa voordat je met de betreffende partij in zee gaat.

Rate this post

Plaats een reactie