Home » vakantie » Top-bestemmingen voor de man!

Top-bestemmingen voor de man!

Het is tijd om als man een weekendje weg te plannen. Dit keer niet shoppen in Barcelona of Londen. Het is tijd voor een weekendje weg, waar jij als man ook van kan genieten. De maker van de lifestyleblog Moderne Mannen, zet de perfecte plekken op een rijtje.

1. Brugge – België

De perfecte plaats als man om naartoe te gaan. Met Brouwerij de Halve Maan, waar de wereldberoemde Brugse Zot gebrouwen wordt. Is het nu al een topbestemming. Maar nog één voordeel, ook gelijk een perfecte dekmantel. Want naast de vele brouwerijen in Brugge is er ook veel cultuur. En vlak voor je weer terug gaat, kun je een doosje bon-bons meenemen voor de vrouw.

2. Schotland

Iets verder van huis, maar Schotland is het land van de Whisky. Een goede single malt Scotch bij het hotel, met het uitzicht over het geweldige landschap in Schotland. Tevens is Schotland de plek waar vele beroemde films zijn opgenomen.

Vele scenes van onder andere Harry Potter, Braveheart en de serie Outlander zijn hier geschoten. Mocht je echter op zoek gaan naar de mystieuze steen van Outlander? Dit gaat helaas niet, want deze scene’s zijn geschoten op de set.

3. Monaco

Het op-één-na kleinste land ter wereld, bekend om zijn Grand Prix door het hele land (Tja, het gehele land is slechts 2 vierkante kilometer). Tevens is het ook het duurste land ter wereld om te wonen, het is dan ook duidelijk te zien in het straatbeeld aan het aantal luxe auto’s. Wanneer je een weekend wilt vergapen aan Lamborghini’s, Ferrari’s en andere wagens. Dan is Monaco de place to be.

Zorg zelf ook voor voldoende geld, want wanneer je op het verkeerde terras terecht komt. Dan kan het zomaar zijn dat je flink in de buidel moet tasten!

Wil je nog meer tips voor jou als man? Volg dan de Lifestyleblog Moderne Mannen!

Rate this post

Plaats een reactie