Home » Games » Tips bij het voordelig aanschaffen van bier

Tips bij het voordelig aanschaffen van bier

Bier kun je voordelig kopen. Daar zijn veel mensen van op de hoogte. Het is eigenlijk ook zonde om het volle pond te betalen voor bier als het namelijk ook goedkoop kan. Er zijn namelijk sites te vinden waar je de aanbiedingen van de diverse supermarkten kunt vinden. Super voordelig en dat maakt het ook interessant om, als bierliefhebber, deze site tussen je favorieten te zetten. Wanneer je bier wilt kopen neem je een kijkje op zo’n site en kun je precies zien welke biermerken er op dit moment in de aanbieding zijn.

 

Om welke biermerken gaat het dan?

Er zijn natuurlijk tal van biermerken. Eenieder heeft zo zijn favoriet. De ene persoon wil het liefst Heineken bier in zijn of haar koeling, terwijl de andere persoon het liefst een Jupiler drinkt. Op de bieraanbieding sites kun je merken vinden als Alfa, Amstel, Bavaria, Brand, Corona, Dommelsch, Duvel, Grolsch, Gulpener, Heineken, Hertog Jan, Jupiler, Keizerskroon, Leffe, Lindeboom, Palm, Schultenbrau, Warsteiner en Wieckse. Kortom, een groot aantal verschillende biermerken.

 

Wanneer je een verstokt liefhebber bent van een bepaalt biermerk, dan is het natuurlijk wel balen als er van jouw favoriete biermerk op dat zekere moment geen aanbieding is. Toch raden we je dan aan om zo’n aanbieding site (kijk maar eens op bier aanbiedingen in Nederland) in de gaten te houden, omdat er altijd wel ergens een aanbieding is te vinden. Ook al is dat misschien niet bij een supermarkt uit jouw omgeving, dan zul je even moeten omrijden, maar als je groot inkoopt ben je natuurlijk altijd voordelig uit.

Rate this post

Plaats een reactie