Home » bromfietsverzekering » Tips voor een bloeiende start van 2017!

Tips voor een bloeiende start van 2017!

2016 zit erop, hopelijk was het voor jouw bedrijf een top jaar. Maar het kan ook zo zijn dat er juist een aantal verbeterpunten zijn. Misschien heb je niet de doelen bereikt of zijn bepaalde doelstellingen niet behaald. Tijd om daar verandering in te brengen. Naast de strategie die je als bedrijf weer aanvoert bij de start van een nieuw jaar, zijn er ook een aantal algemene ontwikkelingen die lopen.

1 – Kijk kritisch naar de website

Een goed werkende website is essentieel tegenwoordig. Door de juiste informatie en techniek in te zetten, word je beter vindbaar in Google. Dit levert automatisch meer bereik en klanten op. Erg belangrijk dus! Een drietal punten om mee te nemen: actuele informatie, werken alle links naar zakelijke diensten en producten correct en technische aspecten zoals de laadsnelheid.

2 – Content

Goede, relevante content is essentieel om bij te blijven in deze ongelofelijk hard groeiende online wereld. Begin met een kalender voor alle kanalen die je wil onderhouden. Start met social media, maar ook blogs, vlogs en e-mailings. Verdiep je daarnaast eens in een aantal sprekers op YouTube. Zonder dat je het misschien wist zijn er een aantal interessante ondernemers op YouTube te vinden, die je de continu kennis kunnen bieden. Én, YouTube is natuurlijk gratis.

3 – Evalueer

Blijf altijd evalueren. Past de huisstijl nog goed bij het bedrijf? Zijn de teksten nog wervend en spannend genoeg zodat je de doelgroep blijft triggeren? Bedenk ook een lijst met onderwerpen en activiteiten. Wellicht is het leuk eens een webinar te organiseren in je vakgebied, geef een presentatie of benader eens wat journalisten. Ga je wel eens naar een netwerkbijeenkomst? Misschien is het leuk om er zelf een te organiseren. Een makkelijke manier om nieuwe contacten te leggen. Allemaal simpele ideeën, die je strategie en werkzaamheden een flinke boost kunnen geven.

4 – Strategie

De bedrijfsstrategie moet altijd goed en bij de tijd passen. Het kan zomaar zijn dat er bepaalde ontwikkelingen zijn, waardoor er aanpassingen moeten komen in je doelstellingen. Zorg altijd dat je dit goed op je vizier hebt en spar erover met andere collega’s.

Is jouw toekomstbeeld voor 2017 klaar? Succes met de spannende dingen die je te wachten staan. Een nieuw pand, nieuwe werknemers of andere nieuwe plannen. Het is alleen maar leuk hier volop mee bezig te zijn. Dus waar wacht je nog op!

Rate this post

Plaats een reactie