Home » sport » Tickets boeken Roland-Garros

Tickets boeken Roland-Garros

Eind mei 2016 vindt het toernooi Roland Garros plaats in Parijs. Als tennisliefhebber moet je dat een keer meegemaakt hebben. De eerste open Franse tenniskampioenschappen werden in 1891 gespeeld. Dit kampioenschap is één van de vier zeer prestigieuze Grand-Slam toernooien. Rafael Nadal schreef in 2014 historie door voor de negende keer dit toernooi te winnen. Wanneer je erbij wilt zijn is het verstandig om op tijd tickets te bestellen. Dit kan op een simpele manier via Tennisreis.nl. De tickets voor Roland Garros kunnen los besteld worden voor de hoofdbanen. Voor de bijbanen heeft tennisreis géén tickets. Je kunt getuige zijn van een van de spraakmakende tennistoernooien op de wereld en de hele dag met je ticket doorbrengen op de Court Philippe Chartier of Suzanne Lenglen.

Court Philippe Chartier

Dit tenniscomplex werd aangelegd in 1928 en bied aan ruim 15.000 mensen een zitplaats. Dit is de belangrijkste hoofdbaan tijdens de Roland-Garros. Wanneer je echt het Roland-Garros gevoel wilt beleven dan is het aan te raden voor deze baan een ticket aan te schaffen. Wanneer je in het bezit bent van een ticket voor de Court Philippe dan heb je ook toegang tot de bijbanen Court 2 tot en met 14. Je hebt tevens toegang tot de hospitalityruimte op het park. Vanaf kwart over 3 tot een uur na de laatste wedstrijd ben je welkom in de open bar die alcoholische en niet-alcoholische drankje schenken. Er is een ruime selectie aan hapjes verkrijgbaar. Tevens wordt er een heerlijk glaasje champagne geschonken.

Court Suzanne Lenglen

Deze baan is de op één na grootste baan op het Ronald-Garros toernooi. Met ruim 10.000 plaatsen kan TennisReis.nl een prima plek voor je regelen. Gereserveerde zitplaatsen zijn in de categorie 1 en de wedstrijd is op deze plek prima te volgen. Tevens krijg je met deze ticket toegang tot de bijbanen. Na 15.15 uur tot een uur na de wedstrijden heb je toegang tot de hospitalityruimte voor een hapje en een drankje. Ook champagne wordt geschonken. Kijk voor meer informatie over tickets voor Roland Garros op de website.

Rate this post

Plaats een reactie