Home » Keuken » Uw terrasverwarming op de juiste momenten aan met een slimme schakelaar

Uw terrasverwarming op de juiste momenten aan met een slimme schakelaar

Terrasverwarming is iets om zonder enige twijfel jaloers op te zijn. De mogelijkheid om het jaar rond van jouw terras te kunnen profiteren is er eentje die niet te missen valt. Desondanks is het natuurlijk wel zo handig dat die terrasverwarming enkel op de juiste momenten draait. Onnodig energieverlies of te laat in actie schieten: beide zaken zijn ontzettend vervelend. Gelukkig kan je er met een slimme schakelaar echter voor zorgen dat jouw terrasverwarming op de juiste momenten draait.

De slimme schakelaar

Een slimme schakelaar heeft heel wat mogelijkheden. Zo is het in de eerste plaats een stroombegrenzer. Je stelt simpelweg in op wat voor niveau je de stroom wilt begrenzen en de schakelaar doet de rest. Een slimme schakelaar kan ook een timer zijn of een bewegingssensor. De opties gaan zelfs nog heel wat verder dan dat: er kan een instelbare temperatuurgevoeligheid worden ingesteld die ervoor zorgt dat de terrasverwarmer niet aanslaat wanneer de temperatuur op het terras aangenaam genoeg is om ook zonder verwarming van het zonnetje te genieten. De slimme schakelaar zorgt dan ook niet enkel voor heel wat gebruiksgemak: er vindt ook een aanzienlijke energiebesparing plaats.

De slimme keuze

Een slimme schakelaar is een apparaat dat dus al heel wat van het werk en de beslissingen wat betreft een terrasverwarmer uit jouw handen haalt. De kostprijs is dan ook in no time terugverdiend dankzij de besparingsmogelijkheden die het apparaat aanbiedt. Twijfel dan ook niet over de aankoop van een slimme schakelaar: handig, besparend en bovendien indrukwekkend op technologisch vlak. De ideale combinatie die past bij jouw terrasverwarming.

Rate this post

Plaats een reactie