Home » Beauty en verzorging » De team opties in Pokémon go

De team opties in Pokémon go

Pokémon Go is niet alleen een eenvoudige, aangename spel over het vangen van Pokémon in de echte wereld. Het heeft ook nog een geheim competitieve kant, dankzij de eis dat de spelers deelnemen aan een factie zodra ze sterk genoeg zijn. Er zijn drie afzonderlijke teams – Team Mystic, Team Valor en Team Instinct – deze worden uitgereikt aan elke speler die niveau vijf bereikt. Zodra je je team hebt gekozen, kan je het niet meer veranderen. Dat is waarom het belangrijk is goed je besluit te overwegen.

  1. Spark is de leider van Team Instinct, het gele team. Spark is echt een Pokémon die instinct voorop zet vandaar de naam van het team. Team Instinct ‘s mascotte is de legendarische vogel Zapdos.
  2. Blanche is verantwoordelijk voor Team Mystic, de slimste van het stel. Het blauwe team is het meest geïnteresseerd in de evolutie; buiten dat, de leden van deze fractie zijn cool tot op een punt van intimidatie. Als je geïnteresseerd bent in de wetenschap achter Pokémon, kies dan Team Mystic. Mystic wordt vertegenwoordigd door Articuno.
  3. Candela is het hoofd van deze rode team en ze heeft pit. Ze wil daarom ook de beste Pokémon-meester zijn. Moltres is de mascotte.

Zodra je een team hebt gekozen, kan je zelf meer tijd in Pokémon Go investeren. Dat komt omdat je nu een motiverende factor hebt: Je vecht namens iemand anders nu. je wilt de teamleider trots doen door sportscholen andere teams over te nemen.

Bron: http://www.pokepedia.nl/pokemon-go-uitleg-1/

Rate this post

Plaats een reactie