Home » Eten en Drinken » Taart bestellen

Taart bestellen

Iedereen kan een taart bakken. Een mooie taart die ook nog eens lekker is, is niet zomaar te bakken. Het kost vele uren tijd en moeite om een taart te maken. En dan maar hopen dat hij te eten is. Je kan echter ook gewoon een online taart bestellen, met de gewenste smaken, kleuren en prijs.

Waarom naar de bakker gaan?

taartWaarom zou je naar de bakker gaan voor een taart? Waarom zou je zelf een taart bakken als je weet dat je daar geen ster in bent? Het is veel beter om online een taart te bestellen. Je hebt meer te zeggen over de smaak, kleur en het uiterlijk van de taart dan wanneer je deze besteld bij de bakker om de hoek. Het mooiste is, dat de taart waarschijnlijk wel gemaakt wordt door een bakker om de hoek. Grote online bedrijven waar je een taart kan bestellen, sturen je order daarna gewoon door naar een bakker in je buurt. Die gaat aan de slag met je bestelling en in bijna alle gevallen levert de bakker deze af aan de deur.

Niet alleen taart

Natuurlijk is het mogelijk om veel meer dan alleen taart te bestellen.
Zo kan je niet alleen taart, cake en muffins bestellen maar ook hartige deegwaren.
Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken over vaste bestellingen.

Een hele lunch laten verzorgen
cateringZo kan je online een lunch inplannen. Het enige wat je hoeft door te geven is wat je wanneer wilt.
Je doet dat gewoon bij een online dienst. Die werkt samen met een bakker en een cateraar.
De bakker brengt zijn deegwaren direct na het bakken naar de cateraar en zo krijg je op het gewenste tijdstip een geheel verzorgde lunch binnen.

Ontzettend handig als je een druk bedrijf hebt en tussen de middag toch met het personeel een echte lunch wilt delen. Erg duur denk je misschien? Eigenlijk valt dat best mee. Stel je voor dat je een medewerker naar de groothandel en bakker stuurt en de lunch daarna laat bereiden.
De kosten voor het personeelslid, het vervoer, de ingrediënten het gebruik van keuken apparaten zijn in de meeste gevallen hoger dan een bakker en cateraar.
Daarnaast is het voor een boekhouder veel praktischer om 1 factuur te verwerken, van een enkel bedrijf, dan vele verschillende facturen.

Altijd kwaliteit

Het is bij een iedere cateraar mogelijk om een proeflunch af te nemen.
Je betaald voor een enkele lunch, mogelijk een week lang en als dat echt bevalt kan je een maand of jaar contract afsluiten.
Bevalt het niet, dan spreekt het voor zich dat je een andere cateraar probeert.

Rate this post

Plaats een reactie