Home » Hobby en vrijetijd » Stedentrip richting Parijs

Stedentrip richting Parijs

Jaarlijks bezoeken duizenden Belgen en Nederlanders Parijs. De redenen zijn simpel: enerzijds is de stad slechts 300 kilometer verwijderd van ons en dus gemakkelijk bereikbaar per trein en met de wagen. Anderzijds is de stad ook het bezoeken waard. Het centrum wordt gekenmerkt door tientallen bezienswaardigheden die steevast in lijstjes voorkomen van toeristische topattracties. In dit artikel bespreken we dus hoe je het best zo een trip richting Parijs organiseert.

Naar Parijs

De beste manier om af te zakken richting Parijs is per trein. Treintickets zijn best goedkoop en eenmaal aangekomen in de stad is alles bereikbaar per metro. De wagen zal niet worden gemist, want parkeergelegenheid is schaars en zeer duur.

In Parijs – een hotel zoeken

Een hotel zoeken in Parijs is best gemakkelijk. Er is een zeer groot aanbod en voor iedere doelgroep (en elk budget) is ze wel wat wils. Aangezien vele gebruik zal worden gemaakt van de metro is het handig om te kijken of er een metrohalte ligt in directe nabijheid van het hotel. Ook qua appartementen is er geen gebrek in de stad.

Veelzijdige stad

Parijs is de stad der liefde. Indien je uw geliefde wenst te verrassen, dan is een weekendje Parijs cadeau doen het teken van echte liefde. Bij een romantische trip horen bepaalde zaken: een boottochtje op de Seine, liefdesslotje aan de brug hangen en samen de Eiffeltoren bestijgen zijn enkele voorbeelden.

Ook qua gastronomie, ontspanning en cultuur valt er een hoop te beleven. Parijs is een veelzijdige stad en uw weekendje kan ze zeker worden gevuld met tal van activiteiten.

Meer informatie omtrent goede hotels of appartementen in Parijs kunt u vinden op citytripjeparijs.be ( link ). Neem even een kijkje en we wensen je alvast een leuke tijd in de stad der liefde, Parijs.

Rate this post

Plaats een reactie