Home » Mode » Statement kettingen

Statement kettingen

Statement ketting: Bloem Parels Ketting
Statement ketting

Statement kettingen

Hou jij er ook van op te vallen en doe je dit graag met opvallende sieraden? Dan zijn statement kettingen zeker een aanrader voor jou! Dit zijn opvallende, grote, aanwezige kettingen waar je als ware niet omheen kan. Steeds vaker zijn dit soort kettingen terug te vinden in de mode bladen. Dit is dan ook de reden waarom steeds meer winkels de mogelijkheid bieden om een statement ketting te kopen.

Statement ketting kopen

Als je een echte statement ketting wil kopen, is het aan te raden om zo’n ketting te combineren met een outfit. Dit omdat deze kettingen juist heel erg schreeuwerig zijn en het meteen op valt als deze niet bij de rest van je outfit past. Door de statement ketting dan toch te dragen sla je volledig de plank mis en doet de ketting hetgeen wat die jij niet moet doen.

Statement kettingen zijn in iedere prijscategorie wel te vinden, vaak bepaalt het materiaal de prijs van de kettingen. Een gouden statement ketting is namelijk flink wat duurder dan een echte zilveren ketting. Maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een plated gold statement ketting te kopen om de prijs te drukken. Hoeveel je aan een statement ketting kwijt bent, ligt geheel aan jezelf.

Op het internet zijn veel webwinkels te vinden die deze trend volgen en dus ook statement kettingen bieden. Eén van de webwinkels die wij een echte aanrader vinden is de webwinkel ikbensieraden.nl. Deze webwinkel biedt namelijk een uitgebreid assortiment statement kettingen aan voor een betaalbare prijs. Het assortiment wordt ook regelmatig vernieuwd, waardoor je iedere keer weer leuke kettingen blijft tegen komen.

Statement kettingen zijn het op het moment helemaal en je kunt er dan ook niet om heen. Wil je een statement ketting kopen? Dan raden wij aan om dit in de webwinkel ikbensieraden.nl te doen.

Rate this post

Plaats een reactie