Home » Educatie en werk » Sluit ongewenste bezoekers buiten

Sluit ongewenste bezoekers buiten

Het beveiligen van je bedrijf en bedrijventerrein is een verstandige keuze. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om je bedrijf te beveiligen. Je kunt camera’s plaatsen, zo kun je altijd zien wie er binnen is geweest. Mocht er ingebroken worden dan kunnen de camerabeelden erg handig zijn. Het liefst wil je natuurlijk een inbraak voorkomen. Goede beveiliging is daarom noodzakelijk. Beveiliging begint al buiten het bedrijf, voordat er mensen naar binnen komen. Dit kan door het plaatsen van een hekwerk, maar je kunt ook controle houden op de toegang.

 

Toegangscontrole

Om ongewenste personen buiten je bedrijf te houden, kun je toegangspoorten plaatsen. Deze hekken en poorten kunnen geheel geautomatiseerd open en dicht gedaan worden. Dit kan via een kaartlezer of via een intercom. Je kunt ook alle medewerkers een toegangspas geven die hen toegang tot het terrein verschaft. Een andere mogelijkheid is om de poort te openen met een afstandsbediening en zelfs met je mobiele telefoon is het mogelijk om de poort te openen. Je kunt de toegangspoort ook laten beheren door de beveiliging of door iemand van de receptie. Door middel van een intercom of beeldtelefoon zien zij wie er voor de deur staat. Deze systemen worden natuurlijk geheel aangepast aan jouw wensen en behoeften. Je voorkomt dat er bezoekers het terrein of het gebouw betreden. Bezoekers moeten zich namelijk melden of registreren. Jij hebt de touwtjes in handen en bepaalt wie er wel en geen toegang heeft.

 

Voorkomen van inbraken

Voorkomen is beter dan genezen en dat geldt ook voor inbraken. Je wilt geen gedoe met verzekeringen en hoe vervelend is het als je op je werk komt en alles is gesloopt en meegenomen. Hekwerken, camerasystemen, toegangssystemen en toegangscontroles beveiligen jouw bedrijf. Kom niet voor verrassingen te staan en zorg dat je te allen tijde in kunt spelen op indringers. Ook als je niet op je kantoor bent, moet je meldingen krijgen mocht er wat gebeuren bij je bedrijf.6641379835_1f9a7173d5_m

Rate this post

Plaats een reactie