Home » Overige » Slotenmaker nodig?

Slotenmaker nodig?

Het kan eens voorkomen dat u per ongeluk zichzelf heeft buitengesloten of dat u uw sleutel bent kwijtgeraakt. Of u komt thuis en komt er tot uw schrik achter dat er is ingebroken. Bel in deze gevallen gerust een slotenmaker. Deze zorgt er voor dat u weer binnenkomt en tegelijkertijd dat ongenode gasten buiten blijven.

Buitengesloten

Het kan iedereen overkomen. U gaat ’s avonds naar een feestje van een goede vriend en bent in alle chaos vergeten de sleutel mee te nemen. ’s Nachts staat u ineens voor een dichte deur en herinnert u zich dat de sleutels nog op het keukenkastje liggen. Gelukkig kunt u altijd een slotenmaker van Keycity bellen. Deze vakmannen staan dag en nacht voor u klaar om u weer in uw eigen huis te laten. Hier is echter wel altijd legitimatie voor nodig, om zeker te weten dat het uw huis is.

Ingebroken

Volgens cijfers van de politie wordt er jaarlijks meer dan 80.000 keer ingebroken. Als er bij u is ingebroken is het belangrijk dat u eerst de politie belt. Deze doet dan sporenonderzoek om de dader te achterhalen. Maar u wilt u uiteraard weer veilig kunnen voelen in uw eigen huis. Bel daarom daarna de slotenmaker. Deze kan uw slot dag en nacht vervangen en u tevens advies geven over inbraakveiligheid.

Bel de slotenmaker

Ook als er geen spoed is heeft u er baat bij om een slotenmaker in te huren. Deze kan u niet alleen adviseren maar ook helpen het huis tegen inbraak te beveiligen. De vakman kan bijvoorbeeld dievenklauwen in de deuren en ramen installeren of anti-inbraak strips aanbrengen. De slotenmaker zorgt er voor dat uw woning voldoende beveiligd is om problemen te voorkomen. Hoe langer het voor een ongenode gast duurt om binnen te komen, hoe sneller deze de poging op geeft. Dit geeft u een gevoel van veiligheid in uw woning.

Rate this post

Plaats een reactie