Home » Internet » Slotenmaker Bilthoven maakt uw woning inbraakveilig

Slotenmaker Bilthoven maakt uw woning inbraakveilig

Woning inbraakveilig laten maken? Kies dan voor Slotenmaker Bilthoven! De woning inbraakveilig laten maken is geen overbodige luxe. Het voorkomt namelijk dat inbrekers hun slag slaan. Inbrekers zien namelijk in een oogopslag of er makkelijk valt in te breken. Om te voorkomen dat er bij u thuis ingebroken wordt kunt u slotenmaker Bilthoven inschakelen om de woning te beveiligen.

Wat doet de slotenmaker Bilthoven?

gebroken sleutel slotenmaker bilthovenDe slotenmaker Bilthoven is specialist op het gebied van sleutels en sloten. Zo kun je in de winkel van Slotencenter ieder type of soort sleutel eenvoudig laten bijmaken. Niet alleen de gangbare sleutels van bijvoorbeeld Lips of Nemef, maar ook speciale sleutels zoals codesleutels, kluissleutels, en patentsleutels. Klaar terwijl u wacht. Vanaf Bilthoven is het maar een paar minuutjes met de auto naar Slotencenter toe.

Slotenmaker Bilthoven kan ook oude sloten repareren, sloten vervangen, en inbraakbeveiliging aanbrengen. Ben je de sleutel verloren of vergeten, dan kan slotenmaker Bilthoven ook eenvoudig de deur openmaken zonder dat de deur of het kozijn beschadigd wordt. Er wordt dan een nieuw cilinderslot geplaatst in de voordeur of achterdeur met een nieuwe set sleutels.

Hoe wordt een woning in Bilthoven inbraakveilig gemaakt?

deur slot kapot bilthovenAls eerst wordt er gekeken hoe de woning nu beveiligd is. Vaak hebben mensen niet meer dan een enkel cilinderslot in de voordeur zitten welke slechts op een punt de deur vergrendeld. Hier zou je kunnen kiezen voor een driepuntssluiting of meerpuntssluiting. De driepunts- of meerpuntssluiting vergrendeld de deur op 3 of meer punten tegelijkertijd wanneer de deur op slot wordt gedraaid. De deur open krijgen met een koevoet is daardoor bijna onmogelijk.

Het cilinderslot beveiligen tegen kerntrekken of cilindertrekken is ook iets wat slotenmaker Bilthoven regelmatig doet. Kerntrekken of cilindertrekken is in Bilthoven tegenwoordig een veel gebruikte methode om de cilinder uit de deur te trekken. Dit gaat bijzonder snel en kan bijna geluidloos. Hierdoor kan de inbreker snel de woning betreden, ook al is de deur voorzien van een meerpuntssluiting. Om de cilinder te beveiligen tegen cilindertrekken wordt er een speciale kerntrekbeveiliging geplaatst. Dit zit in het nieuwe deurbeslag ingebouwd welke voorkomt dat iemand een schroef in het slotmechanisme kan schroeven om zodoende de deurcilinder uit het slot te trekken.

Ook worden en inbraakstrips gemonteerd om te voorkomen dat de inbreker een koevoet kan gebruiken. Er zijn verschillende methodes die toegepast kunnen worden, en daarom is het altijd slim om slotenmaker Bilthoven op locatie te laten komen om te zien wat de beste en/of voordeligste optie is.

Het beveiligen van ramen is ook iets dat een slotenmaker doet

raam beveiligen slotenmaker bilthovenDe inbreker komt niet alleen via de deur de woning binnen, maar ook via een raam. Wanneer er een raam openstaat, dan is het voor de inbreker maar een koud kunstje om binnen te komen. Ook al staat het raam op de 1e verdieping open. De inbreker kan diverse objecten gebruiken om op te staan, van ladder tot vuilcontainer. Met een koevoet of ander hulpmiddel kan een openstaand raam eenvoudig worden opengebroken.

Door het raam altijd op slot te doen maakt de inbreker een stuk minder kans. Om het helemaal veilig te maken is het aan te raden om te kiezen voor raamhendels met slot, en eventueel een extra bijzetslot wanneer het raam eenvoudig te bereiken is. Een raam op de begane grond of boven de garage? Kies dan voor een extra slot.

Is een alarmsysteem van extra toegevoegde waarde?

alarmsysteem slotenmaker bilthovenVeel mensen dat een alarmsysteem niet nodig is wanneer de beveilig goed op orde is, maar dat is niet helemaal waar. Iets dat een alarmsysteem doet is veel herrie maken en de aandacht van omwonende en voorbijgangers trekken, en dat is precies wat de dief niet wilt. Wanneer het aan de buitenkant van de woning duidelijk is dat er een alarmsysteem aanwezig is, dan gaat de inbreker vaak al snel een deurtje verder.

Een alarmsysteem houd tot op een zekere hoogte inbrekers tegen. Mochten zij toch de deur of het raam open weten te breken, dan jaagt het alarm ze snel weg. De kans dat de inbrekers iets meenemen is dus een stuk kleiner met een goed alarmsysteem.

Moderne alarmsystemen zoals de Jablotron kunnen ook uitgebreid worden met een camera. De camera filmt de inbreker en de beelden worden opgeslagen op internet, en kunnen worden doorgestuurd naar je telefoon. Zo heb je de inbreker mooi op beeld. De alarmsystemen van Jablotron kunnen tevens met veel meer mooie opties worden uitgebreid. Je kunt zelfs je hele huis op afstand besturen via internet of een smartfoon. Ga je van huis en zet je het alarmsysteem op actief, dan kan het systeem de lampen aan of uit zetten, en de thermostaat laag, zodat je ook geen onnodige energie verspilt.

Conclusie: inbraakbeveiliging loont altijd

sleutels laten bijmaken bilthovenIn Bilthoven wordt jaarlijks veel ingebroken, en de grootste reden is omdat de huizen niet goed beveiligd zijn. Inbrekers kunnen makkelijk en snel hun slag slaan omdat ze binnen 1 minuut binnen kunnen zijn. Zelfs wanneer het slot in de voordeur dubbel is afgedraaid. Dit kun je gemakkelijk voorkomen door slotenmaker Bilthoven in te schakelen. Je woning beveiligen kan in veel gevallen snel en eenvoudig zonder daar de hoofdprijs voor te hoeven betalen. Vraag daarom een vrijblijvende offerte op om te zien wat het voor jou kost. p.s. Een alarmsysteem kan tevens de boeven afschrikken!

 

Rate this post