Home » Huis » Sleutel kwijt, wat nu?

Sleutel kwijt, wat nu?

Het overkomt ons allemaal wel eens, u raakt u sleutel kwijt. We staan voor een dichte deur en de sleutel ligt nog binnen of u bent hem onderweg verloren. Het handigst is dan dat u een extra sleutel heeft laten maken en u deze even bij de buurman of een dichtbij wonende vriend of familielid kan halen. Een extra sleutel laten maken is dus altijd een goed idee. Bij KeyCity kan dit altijd, maar ook als u dit nog niet gedaan heeft en u voor een dichte deur staat kunt u bij hier terecht.

Buiten gesloten en sleutel kwijt

Mensen sluiten zich buiten door de meest uiteenlopende redenen. Meestal wordt de sleutel gewoon binnen vergeten. De deur waait soms dicht als u net even buiten bent of de sleutels vallen in de gracht. Zo zijn er tal van verhalen en het is altijd erg vervelend als het gebeurd. Daarnaast kan het ook nog eens gebeuren dat er wel een plan b is, maar dat ook nog eens mislukt. Zo kan het gebeuren dat er wel een vriend of familielid een sleutel heeft maar net op vakantie is of de sleutel gewoon is kwijtgeraakt. Als mensen zich hebben buitengesloten worden er ook nog wel eens pogingen gedaan om alsnog binnen te komen. Zo worden er pogingen gedaan om door openstaande ramen te klimmen of via een balkon te klimmen. Deze pogingen zijn niet altijd even verstandig en kunnen ongelukken veroorzaken. Het is dus een stuk veiliger op een sleutelspecialist in te schakelen. KeyCity heeft voor spoed een 24/7 service.

App tegen kwijtraken

Sinds een tijdje zijn er ook andere opties om sleutels terug te vinden. De app Wistiki kan hier namelijk bij helpen. Wistiki is een app die kan helpen bij het terug vinden van allerlei spullen zoals uw sleutels. Het zijn kleine apparaten die bijvoorbeeld aan de sleutelbos gemaakt kunnen worden. Via een smartphone- app kunnen de apparaatjes aangestuurd worden om geluid te gaan maken. Als u de deur uitgaat en niet zeker bent of u uw sleutel mee heeft is dat met de app makkelijk even te controleren en raakt u minder snel u sleutel kwijt.

Rate this post

Plaats een reactie