Home » Keuken » Sfeer in de tuin creëren met een Cosi Fires vuurtafel

Sfeer in de tuin creëren met een Cosi Fires vuurtafel

In Nederland heb je nooit een zongarantie in de zomer. Sommige zomers kunnen ronduit kil en nat verlopen. Toch kunnen we ook hete zomers hebben. Wanneer dit het geval is, wil je natuurlijk wel zo optimaal en lang mogelijk van het mooie weer genieten. Overdag kun je heerlijk van de zon genieten, maar ‘s avonds begint het natuurlijk wel af te koelen. Om dan toch nog lekker lang buiten te zitten op zomeravonden kun je een vuurtafel aanschaffen. Vooral de vuurtafels van Cosi Fires zijn stijlvol en een aanwinst voor het terras, voor lange en vooral gezellige zomeravonden.

Wat is een vuurtafel?

Een vuurtafel vind je in steeds meer tuinen terug en behoort ook tot één van de tuintrends die je niet mag missen. Een vuurtafel is een tafel voor op het terras, maar met in het midden van de tafel een gezellig vlammenspel. Dit geeft niet alleen een heel gezellig sfeer als je met een groepje rondom de vuurtafel zit, maar het verwarmd ook als de zomeravond kil begint te worden. Je hebt bij de vuurtafels van Cosi Fires de keuze uit een vuurtafel van composiet, douglashout of vurenhout. Onder de tafel of naast de tafel staat een gasfles, waarmee je het vuur op de tafel creëert. Je hoeft dus geen hout te stoken, met rondvliegend roet als gevolg.

De verschillende vuurtafels van Cosi Fires

Cosi Fires heeft verschillende series vuurtafels ontwikkeld:

  • Cosiglobe: Dit is een lage tafel met daarin de gashaard verwerkt. De gasfles past niet in de tafel, maar Cosi Fires heeft er wel een speciaal bijzettafeltje voor gemaakt.
  • Cosicube: Een prachtige tafel met een bovenblad van rvs en een onderkant van douglas hout. De gasbrander is fraai weggewerkt in de tafel achter een luikje.
  • Cosidrum: Dit is de moderne serie vuurtafels van Cosi Fires, gemaakt van composiet. De gasfles past in de vuurtafel.

Cosilines: Deze vuurtafel met rvs bovenblad, is aan de onderkant van vurenhout en in wit en grijs geschilderd. Deze vuurtafel past in zowel de moderne als de klassieke tuin.

Rate this post

Plaats een reactie