Home » organisatie » Scooter kopen of leasen in Amsterdam

Scooter kopen of leasen in Amsterdam

Wanneer je een scooter wilt kopen moet je met een aantal zaken rekening houden. Welk type scooter wil je aanschaffen, een snorscooter of bromscooter? Waar ga je de scooter kopen, in Amsterdam of online? Hoe ga je de scooter betalen, direct of koop je een scooter op afbetaling? Deze drie vragen helpen wij je te beantwoorden.

 

Direct een scooter kopen of leasen? Ga naar de webshop en kies jouw scooter uit!

 

Welk type scooter wil je aanschaffen?

Er zijn twee soorten scooters; de bromscooter en de snorscooter. Met een bromscooter mag je 45 km/u rijden op de openbare weg binnen de bebouwde kom, met een snorscooter mag je maximaal 25 km/u rijden op het fietspad. Op de begrenzer na zijn deze scooters vaak bijna gelijk aan elkaar.

 

Waar ga je de scooter kopen?

Je kunt bij jou in Amsterdam een scooter kopen in de scooterspeciaalzaak, online zul je waarschijnlijk betere deals tegenkomen. Daarnaast is de keuze vaak een stuk groter. Kijk voor alle merken en modellen in de webshop.

 

Hoe ga je de scooter betalen?

Je kunt direct de scooter aanschaffen en afrekenen, je kunt ook kiezen voor een scooter betalen in termijnen. Bij een scooter leasen wordt het voertuig echt jouw eigendom, je betaalt in maandelijkse termijnen. Je hoeft niet eerst te sparen, of genoegen te nemen met een goedkoop scootertje terwijl je liever wat meer kwaliteit koopt.

 

Wat ga jij doen? Bekijk in ieder geval het aanbod van scooters in de webshop, dat kost je helemaal niets!

Rate this post

Plaats een reactie