Home » Internet » Sanitaire voorzieningen op de bouwplaats

Sanitaire voorzieningen op de bouwplaats

Er wordt in Nederland weer flink gebouwd. Na de crisisjaren van afgelopen tijd zit de economie weer in de lift en stijgt het aantal woningen in aanbouw. Dat moet ook wel want er is in feite nog steeds een woningtekort in Nederland. Het gevolg is dat veel mensen die nu in een huurhuis zitten niet doorstromen naar een betaalbare koopwoning en dat huurwoningen bezet blijven. Dit is het zogenaamde scheefwonen. Aan de ander kant investeren ook woningbouwcoöperaties weer in nieuwe woningen zodat de woningnood enigszins wordt verlicht.

Geen goede sanitaire voorzieningen

Een van de problemen waar bouwbedrijven en hun werknemers altijd tegenaan lopen is dat er op de bouwplaats vaak geen goede sanitaire voorzieningen zijn. Logisch natuurlijk want de woningen die gebouwd moeten worden zijn nog niet klaar. En als ze klaar zijn vertrekken de bedrijven weer naar de volgende klus om weer van voor af aan te beginnen! Gelukkig is er aan deze situatie eenvoudig iets te doen want er zijn genoeg bedrijven te vinden waar bouwers tijdelijk mobiele toiletten kunnen huren.

Plaszuilen, toiletcabines, toiletwagens of toiletunits

Een van de grote namen op het gebied van mobiele wc’s is natuurlijk Dixi. Dit bedrijf is heel succesvol geworden met de kleine verplaatsbare wc’s die je overal ziet. De naam is zelfs synoniem geworden voor dit soort huur wc’s. De keuze is tegenwoordig echter veel ruimer. Voor elke situatie is er dan ook wel een oplossing te bedenken. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit plaszuilen, toiletcabines, toiletwagens of toiletunits.

Kijk rond op internet

Het verschil zit ‘m in de capaciteit. Een plaszuil is echt een mannending terwijl toiletcabines voor zowel mannen als vrouwen geschikt zijn. Hetzelfde geldt voor toiletwagens en -units. De toiletwagens zijn verrijdbaar terwijl units een soort containers zijn met daarin gescheiden afdelingen voor mannen en vrouwen. Er is een wastafel en andere voorzieningen waarmee dit type mobiele toilet het meest uitgebreid is. Wil je een toiletwagen huren of ben je op zoek naar een ander type mobiel toilet. Kijk dan goed rond op internet en kies voor de leverancier die bekend staat om het leveren van kwaliteit. Eentje die schone en complete wc’s neerzet, dus zonder defecten en dergelijke.

Rate this post

Plaats een reactie