Home » master in het buitenland » Rolsteiger is de ideale oplossing!

Rolsteiger is de ideale oplossing!

Als je werkzaam bent in de bouw dan moet je behoorlijk aantal keer in je loopbaan de hoogte in. Dit kunnen allerlei verschillende werkzaamheden zijn. Deze werkzaamheden kunnen dan ook zowel buitenshuis als binnenshuis plaatsvinden. Rolsteiger.net benoemt vijf voordelen waarom het hebben van een rolsteiger ideaal is!

#1 Werken op een rolsteiger is veilig

Wanneer je op een rolsteiger werkt is het veiliger dan wanneer je op een eenvoudige ladder werkt. Je hebt automatisch beveiliging om je heen door de vele onderdelen die om je heen gebouwd zijn.

#2 Het is gemakkelijker werken

Het werken op rolsteiger is gemakkelijker werken. Je hoeft namelijk al je spullen maar eenmaal op het steiger te plaatsen, terwijl je bij een trap elke keer de trap op en af moet. Daarnaast is een rolsteiger ook gemakkelijk verplaatsbaar. Je kunt gewoon op het steiger blijven en staan en deze laten verplaatsen, terwijl een ander steiger opnieuw moet worden afgebroken en opgebouwd.

#3 Kopen is goedkoper dan huren

Als vaker met een rolsteiger moet werken is kopen goedkoper dan huren. Je hebt dan het steiger in bezit en hebt dan verder gaan kosten er meer aan in tegenstelling tot wanneer je het steiger moet huren en telkens een huursom dient te betalen.

#4 Flexibele planning

Voor het huren van rolsteigers worden normaal gesproken afspraken gemaakt. Dit zorgt ervoor dat in veel gevallen een rolsteiger op een bepaald moment weer terug moet naar de verhuurder. Wanneer er wegens slecht weer niets gedaan kan worden, wordt er op dat moment wel betaald en het rolsteiger is op hetzelfde moment niet in gebruik. Mocht het echter zo uitlopen is het misschien niet mogelijk om het rolsteiger langer te houden. Wanneer je zelf in het bezit bent van een rolsteiger kun je gemakkelijker plannen.

#5 Mogelijkheid om te delen

Het is ook mogelijk om je rolsteiger uit te lenen aan familie, vrienden of bekenden. Zij hebben waarschijnlijk niet vaak een steiger nodig om te klussen. Doordat je in het bezit bent van een rolsteiger kun jij ervoor dat jouw bekenden veilig kunnen klussen.  

Rate this post

Plaats een reactie