Home » Niet gecategoriseerd » Roll up banner op de beurs

Roll up banner op de beurs

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om op een beurs te gaan staan wil je natuurlijk wel goed promotiemateriaal hebben. Op een beurs staan kost veel geld en tijd, dus zorg ervoor dat je er goed op voorbereid bent. Het is namelijk niet handig als je er last minute achter komt dat je promotiemateriaal bent vergeten. Dan is het dus wel makkelijk als je een kleine en mobiele roll up banner hebt. Deze kun je gemakkelijk in je auto laten liggen omdat hij weinig ruimte inneemt.

Zorg wel dat je roll up banner op een zichtbare plek staat. Je wilt natuurlijk wel dat klanten je promotie opmerken. Het handige van een roll up banner is dat jij als klant kan kiezen wat je erop wilt hebben, en de online drukkerijen zorgen ervoor dat jij krijgt wat jij besteld hebt.

Roll Up Banner

Bestellen

Als jij de volgende keer op een beurs toch liever een roll up banner hebt, is het gemakkelijk om deze te bestellen via het internet. Voordat je een banner besteld is het handig om eerst te kijken welke tekst en welk logo je erop wilt plaatsen. Het voordeel van een roll op banner is dat je veel keuze hebt uit formaten. Je hebt small, medium, large, extra large, extra extra large, tafelmodel A4 en tafelmodel A5 banners. Vervolgens kun je kiezen uit een standaard systeem, premium systeem of een luxe systeem. Een voordeel van de luxere cassettesystemen is dat je gemakkelijk de posters kunt verwisselen als jij dat nodig vindt. Dus het is handig als je als weet dat jullie veel op beurzen staan, of veel presentaties geven, om gelijk meerdere posters te bestellen. Meerdere posters tegelijk bestellen resulteert dus vaak in korting.

De banner is een belangrijke vorm van communicatie naar je kanten toe, bedenk dus wat je naar de klanten wilt communiceren en maak een mooie roll up banner!

Rate this post

Plaats een reactie