Home » Overige » Riverdale kussens voor elk interieur

Riverdale kussens voor elk interieur

Voor elk interieur zijn er Riverdale kussens te koop. Of het nu een industriele, klassieke of design inrichting betreft er zijn altijd kussens te vinden van Riverdale die in deze interieurs passen.

Industrieel

Een industrieel interieur is strak met rechte hoeken en weinig accessoires. De meubelen zijn vaak stoer, grof en met rechte hoeken en lijnen. Veel staal en ruwe wanden van beton. Industrieel wordt vaak gecombineerd met modern. Er moet worden gewaakt dat deze inrichting niet te kil overkomt. Dit betekent niet dat er meteen rode en groene kussen ingebracht moeten worden maar de kleur blauw zou heel goed in dit interieur passen. Blauw is wel een koele kleur maar wie kiest voor een industriele stijl vind dat vaak wel passen. Riverdale heeft prachtige blauw met wit gestreepte kussens en een stoer kussen met het cijfer 93 in grijze kleur. Past geweldig in deze vormgeving.

Klassiek

De kenmerken van een klassieke inrichting zijn een rijke uitstraling met een barokachtig sfeertje en vaak een wat vol interieur. Symmetrie, orde en harmonie. De kleuren die gebruikt worden zijn vaak de wat diepere tinten rood en blauw. Maar ook goud, zilver en crémekleur kan in dit interieur gebruikt worden. De accessoires die gebruikt worden zijn kroonluchters, vergulde spiegels en bronzen beelden. Toch kan een paar kussens van Riverdale prima toegepast worden in deze woonstijl. Het Riverdale kussen “Honeycomb” beige-white past prima in de klassieke woonstijl evenals kussen “Bubble” white wat een super trendy patroonkussen is en eigenlijk in elk interieur zou passen. Met dit aparte grafische accent is het een echte eye-catcher.

Vintage

Vintage is de laatste tijd erg populair aan het worden. Vintage accessoires kun je vaak vinden op rommelmarkten of tweedehands winkels. De vraag is groot dus de spullen uit de 50tiger en 60tiger jaren beginnen steeds duurder te worden. Retro spullen uit de jaren ’70 gaan ook als warme broodjes over de toonbank. Mensen willen een verhaal achter hun meubels en niet alles kant en klaar zo uit de fabriek. Bij vintage en retro is een prima combinatie mogelijk met kussens van Riverdale.
Riverdale heeft een grof gebreid grijs-wit kussen wat heel mooi staat bij een vintage woonstijl.

Rate this post

Plaats een reactie