Home » Media » Review Quantis 3D Soundsystem

Review Quantis 3D Soundsystem

Al eens nagedacht over een geluidssysteem welke je aan je televisie kunt hangen? Vaak wordt er alleen maar gesproken over Bose geluidssystemen maar deze zijn erg duur en door de vastgestelde prijs kun je deze ook niet goedkoper krijgen. Er is ook een ander systeem waar een goed geluid uit komt en deze is niet zo gek duur. Het is overigens nog een Nederlands product ook.

Quantis geluidssysteem

Het Quantis 3d soundsystem bestaat slechts uit een basisstation en een subwoofer en is hierdoor super makkelijk aan te sluiten. Door de verschillende standen – spraak, muziek en film – kun je ten alle tijden optimaal genieten van een goede geluidservaring die past bij wat je op hebt staan. Je kunt hier een review van het Quantis 3d soundsystem lezen.

Draadloos

Het systeem is voorzien van bluetooth en je kunt er tot 6 bluetooth apparaten op aansluiten om muziek te luisteren. Dus geen zwak geluid uit je iPhone of iPad meer, maar gewoon muziek zoals het hoort.

3D geluid

Het systeem zorgt voor een uniek 3D geluidservaring. Hierdoor maakt het niet uit waar in de woonkamer je jezelf bevindt. Het geluid is altijd top!

Installatie

Installatie van het systeem is simpel. Je hoeft alleen de hoofdunit en subwoofer in het stopcontact te stoppen en een connectie met je televisie maken.

Rate this post

Plaats een reactie