Home » Dieren » Printer repareren

Printer repareren

Zelfs met de beste printer is wel eens iets aan de hand. Dat wil je dan natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Je kunt natuurlijk eenmalig een printer laten repareren, maar wanneer je afhankelijk bent van een optimaal werkende printer kan het ook slim zijn om een contract af te sluiten, dat garandeert dat je altijd een goed werkende printer hebt.

Vakkundig printer repareren

DePrinterexpert heeft inmiddels 18 jaar ervaring in het leveren, onderhouden en repareren van printers. Ze zijn gespecialiseerd in het onderhouden van printerparken voor zakelijk Nederland. Een team van service engineers staat altijd voor je klaar als het gaat om de reparatie of het onderhoud van je printer. Omdat de Printerexpert vaste prijzen rekent voor reparaties en voorrijkosten, weet je altijd waar je aan toe bent: een scherpe prijs.

Contract

Wanneer je zakelijk afhankelijk bent van een printer, is er niets zo vervelend als een storing. Het kan daarom prettig zijn om een contract af te sluiten voor het onderhoud van je printer. Door de printer geregeld een servicebeurt te geven, zorg je ervoor dat storingen minder vaak voorkomen en reparaties minder vaak nodig zijn. Ook verleng je de levensduur van je apparaat, wat een hoop geld kan besparen. Een servicecontract bij Printerexpert garandeert je, doordat je gebruik kan maken van onze lage tarieven. Ook zorgen we ervoor dat je nooit meer zonder toners zit. Zodra we zien dat ze leeg raken, sturen we je automatisch nieuwe toe.

Hoe werkt de printer reparatie?

Een storing of printer reparatie aanmelden is heel gemakkelijk. Je meldt de storing eenvoudig aan en binnen twee uur ontvang je, naar aanleiding van het ticket dat we automatisch aanmaken, een reactie van een van onze printerexperts. We kijken dan of de storing telefonisch verholpen kan worden, en anders sturen we binnen 24 uur een engineer naar je toe die je printer komt repareren. Op die manier kun je zo snel mogelijk weer gewoon printen!

Rate this post

Plaats een reactie