Home » Mode » Primark binnenkort ook in Zwolle

Primark binnenkort ook in Zwolle

Primark blijft alsmaar uitbreiden. Over afzienbare tijd kunnen liefhebbers van de Ierse modeketen ook terecht in Zwolle, want hier zal een vestiging worden geopend. De zoveelste inmiddels, want Nederland telt straks na de nieuwe vestigingen in Amsterdam, Groningen en ook Zwolle weer meer vestigingen. Dat er meer vestigingen bij komen is niet zo gek. Het concept van Primark is steengoed. Je kunt hier voor relatief weinig geld kleding kopen voor een lage prijs, zo ook bij Primark in Zwolle.

Afnemende drukte

Bij veel vestigingen is het op dit moment erg druk en voor bijvoorbeeld de pashokjes staan lange rijen, maar doordat er meer vestigingen bijkomen zal de absolute topdrukte bij veel vestigingen afnemen. Dat is een stuk aangenamer winkelen, want het is vanzelfsprekend niet aangenaam om in een rij van vele uren te staan als je bepaalde kleding wilt gaan passen.

Aanbod

Het aanbod kleding zal ook in Zwolle groot zijn. Je kunt er van alles kopen. Van truien tot sportbroeken en van lingerie tot kinderkleding. Er is veel fashion te koop en je hebt als koper het voordeel dat het spotgoedkoop is. Dat is direct ook de reden van het succes. De kleding is zo belachelijk goedkoop dat het vooral koopjesjagers enorm aanspreekt. En niet alleen koopjesjagers. Veel jongeren kopen hier graag hun kleding. Ze hoeven niet eens dure merkkleding meer te kopen om er hip bij te lopen. Veel ouders zullen dat prettig vinden, want in het verleden dienden ouders diep in de geldbuidel te tasten voor hun kroost. Dankzij de Primark zijn ze veel goedkoper uit.w

Rate this post

Plaats een reactie