Home » Dieren » Praktische tips en informatie voor candy crush

Praktische tips en informatie voor candy crush

Candycrush is een zeer populair videospel. In 2013 speelden maar liefst 45.6 miljoen mensen het spelletje op Facebook, en dit aantal is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen. Misschien is je nieuwsgierigheid naar dit bijzondere spelletje gewekt. Neem voor handige tips en informatie over Candy Crush eens een kijkje op Candycrush.nl

Candy Crush

In principe werkt Candy Crush vrij simpel. Op het scherm zie je allemaal snoepjes verschijnen. Deze moet je constant wisselen, om uiteindelijk combinaties van snoepjes te maken. Hoe meer combinaties je maakt, hoe hoger het level. Wanneer je een unieke voor elkaar krijgt ontvang je een beloning in de vorm van een ‘booster’. De vraag is natuurlijk hoe je aan deze unieke combinaties komt. Op Candycrush.nl vind je een aantal handige tips. Zo wordt aangeraden onderin het spel te kijken, omdat snoepjes vaak naar beneden vallen en automatisch een combinatie maken.

Aanwijzingen voor de Candy Crush levels

Hoe verder je tijdens Candy Crush komt, hoe meer uitdagingen je voor de kiezen krijgt. Gelukkig vind je op de site van Candy Crush praktische informatie over alle levels. De eerste categorie is leven 11 tot 20, en het eindigt bij level 350. De informatie wordt bovendien regelmatig geupdate. Op de pagina’s vind je een uitgebreid plan over hoe je het level moet halen. De site heeft zelfs een YouTube filmpje toegevoegd met praktische tips. Zit je dus even vast tijdens het spelen? Dan is een bezoek aan Candycrush.nl een goed idee.

Rate this post

Plaats een reactie