Home » Internet » Popcorn Time

Popcorn Time

Met een payserver kan je downloaden uit usenet nieuwsgroepen.
Het enorme voordeel van een payserver is dat je niet gelimiteerd bent door de uploadsnelheid van andere mensen. Er zijn namelijk geen andere mensen, je download direct van payservers, NNTP servers zoals ze ook wel heten.

Zijn torrents niet beter?

Popcorn TimeNiets mis met torrents, je kan een hoop vinden en als de seeders, de uploaders van een bestand dus, een goede uploadsnelheid hebben is een bestand zo binnen. Maar meestal zijn de downloadsnelheden niet optimaal. En alles vinden is ook niet echt het geval. Het is soms erg moeilijk om Nederlandse films, series en muziek te vinden. Torrents zijn veel meer gericht op een internationaal publiek. Het voordeel van downloaden met een payserver is dat je download uit nieuwsgroepen.
In de loop der jaren zijn er erg veel nieuwsgroepen aangemaakt, ook nieuwsgroepen die helemaal gericht zijn op Nederlandse content. Typische Nederlandse programma’s, tv-shows en zelfs oude en nieuwe voetbalwedstrijden met een Nederlandse commentator.

Popcorn Time?

Popcorn Time werkt uitstekend als je alleen films en series wilt bekijken.
Nederlandse series en films zijn nog niet te vinden maar dat zou in de aankomende jaren best wel eens kunnen veranderen. Maar, het zijn uitsluitend films en series die je kan vinden. En Nederlandse ondertiteling is helaas niet altijd aanwezig. Voor andere zaken dan films en series, of voor films en series die gewoon niet voorkomen bij Popcorn Time, moet je dus verder zoeken.
Waar? Wel de beste weg is eigenlijk een combinatie. Zowel torrents als payservers hebben veel te bieden. Voor Nederlandse films gebruik je gewoon een payserver. Wil je een bepaald programma, film of ander groot bestand per se zo snel mogelijk downloaden?
Gebruik dan ook een payserver. Als je echter gaat zoeken naar hele speciale apps, ebooks en andere zaken en een payserver geen uitkomst biedt dan is het helemaal niet dom om met een torrent cliënt opzoek te gaan. Popcorn Time, payserver en torrents, ze hebben alle drie hun eigen voordelen. Maar als je ze op de juiste manier combineert, kan je het meest efficiënt downloaden en genieten van een film of serie.

Rate this post

Plaats een reactie