Home » Hobby en vrijetijd » Palletboxen van kunststof

Palletboxen van kunststof

Palletboxen zijn tegenwoordig bijna onmisbaar voor bedrijven die grote hoeveelheden producten moeten vervoeren naar een klant in binnen- of buitenland. In onze webshop kun je palletboxen kopen van verschillende groottes en van verschillende soorten materiaal. Kunststof palletboxen zijn bij ons bijvoorbeeld goedkoop te bestellen. De palletboxen zijn altijd opvouwbaar en we hebben niet alleen nieuwe kunststof palletboxen te koop, maar je kunt ook gebruikte (tweedehands) kunststof palletboxen bestellen.
Wat is een palletbox precies?
Een palletbox is een box waar je een pallet met producten in kan zetten. Het pallet met producten wordt daardoor omsloten door vier wanden, afgesloten met een deksel. Een kunststof palletbox van www.pallet-boxen.nl beschermt het pallet met goederen tegen beschadiging en diefstal. Omdat de boxen vierkant zijn, zijn ze makkelijk op te stapelen en zodoende kan alle ruimte in het betreffende vervoersmiddel benut worden. Naast de kunststof palletboxen kun je bij ons ook houten en/of stalen palletboxen bestellen.
Handig
De kunststof palletboxen die bij ons te koop zijn, zijn plooibaar en daardoor inklapbaar, ook de tweedehands palletboxen. Dit zorgt ervoor dat het weinig moeite kost om de palletboxen weer in te laden en mee terug te nemen. Het kost tevens weinig tijd om de boxen in te laden en op te stapelen. Bovendien zijn ze makkelijk in te passen in grote ruimtes. Door ze te stapelen en in rijen te plaatsen, kan ieder hoekje van de opslagruimte benut worden.

Rate this post

Plaats een reactie