Home » Beauty en verzorging » Een nieuwe zonnebril kopen

Een nieuwe zonnebril kopen

Op een dag wisten wij niet goed wat we moesten doen. Dus gingen we op internet kijken of er wat te doen was in de buurt. Er stond vanalles op, een weekendje weg ,zwemmen of naar wij konden naar een museum gaan. Maar toen zagen we dat er een rommelmarkt in de buurt was. Dus besloten wij dat we er naar toegingen. Het was nog wat bewolkt maar het zou die dag heel mooi weer worden zo’n 24 graden. En de markt was buiten dus zei ik tegen mijn vriendin dat ik mijn zonnebril niet moest vergeten i.v.m. het mooie weer dat voorspeld was. Dus kwamen wij aan bij de markt en het werd als maar slechter weer. De bewolking verdween maar niet. Dus besloot ik maar dat ik mij zonnebril in de auto liet liggen. De rommelmarkt was heel erg groot. En ze verkochten van alles van beeldjes tot een telefoonhoesjes zelfs onderbroeken werden verkocht de gekste dingen. Maar mijn vriendin vind het altijd leuk om op zo’n markt te lopen.

Dus zij gingen alle kraampjes af om spulletjes te vinden die zij graag wilden hebben. Ik kijk ook altijd rond en op een moment zag ik een kraampje dat zonnebrillen verkocht. En aangezien het weer steeds mooier werd en de zon begon steeds feller te schijnen besloot ik is om bij het kraampje te kijken. En ze hadden daar mooie zonnebrillen en ze waren ook nog nieuw. Dat vond ik zelf ook fijn. Ik zag een hele mooie blauwe sportieve zonbril liggen en begon te onderhandelen over de prijs en die was goed. Toen besloot ik de zonnebril te kopen, en tot op de dag van vandaag heb ik er nu nog veel plezier van. Zo zie je maar de zonnebril was niet duur maar is toch van goede kwaliteit.

Http://www.fuva.nl/zonnebrillen/zonnebrillen-2016/

Rate this post

Plaats een reactie