Home » Winkelen » Nieuwe Watersportwinkel

Nieuwe Watersportwinkel

Vernieuwde Watersportwinkel-Reus online

Er zijn diverse online watersportwinkels te vinden op het internet. Watersportwinkel-Reus heeft de webshop net vernieuwd. Ze maken gebruik van een nieuw systeem wat het een stuk eenvoudiger maakt om te bestellen bij deze watersportwinkel. De levertijd van de watersportwinkel bedraagt 2-5 werkdagen dit is afhankelijk van het product. WatersportwinkelReus beschikt over een groot assortiment, daarom varieert de levertijd ook per product.

watersportwinkel-reus

Nieuwe features Watersportwinkel-Reus

Een van de belangrijkste nieuwe features is dat de winkel beschikt over een livechat functie. Hierdoor kan je live chatten met de klantenservice. Op die manier kun je direct informatie opvragen over producten die je wilt bestellen. Daarnaast heeft de webshop een goed overzicht aan watersport producten die nu in de aanbieding zijn. De webshop is bovendien een stuk sneller gemaakt dan de vorige watersportwinkel. Kortom het is een zeer vriendelijke watersportwinkel geworden, met goede service en snelle levering. Daarnaast is watersportwinkelReus nog steeds goed geprijsd.

Assortiment

Het assortiment bestaat grotendeels uit Allpa spullen die je bij de meeste watersportwinkels ook wel tegenkomt, echter heeft deze webshop ook Vetus en Technautic als leverancier. Daarnaast is WatersportwinkelReus erg sterk op het gebied van sloten, bootsloten, kabelsloten e.d. Daarnaast hebben ze een groot assortiment op het gebied van boottafels, bootstoelen en bijbehorende accessoires.

facebookad-wreus handmanometer-watersportwinkel-reus rechthoekige-boottafel ronde-klaptafel RONDE-KUNSSTOF-BOOTTAFEL

Hoe kan ik bestellen?

Je kunt bestellen daar naar www.watersportwinkel-reus.nl te gaan.

Contactgegevens: Watersportwinkel-Reus, Wijzend 1, 1614MD Lutjebroek.
Mail: info@watersportreus.nl
Telefoon: 0228-764005

 

Rate this post

Plaats een reactie