Home » Huishoudelijk » Nieuwe koelkast nodig?

Nieuwe koelkast nodig?

amerikaanse koelkastDe oude koelkast stuk, aan vervanging toe of een nieuwe keuken?

Overweeg dan een Amerikaanse koelkast. Een Amerikaanse koelkast biedt je niet alleen een zee van ruimte maar is ook voorzien van de nieuwste technologieën waardoor hij efficiënter is en nog praktischer.

Een Amerikaanse koelkast heeft om te beginnen 2 deuren naast elkaar zitten. Dit wordt ook wel ‘side by side’ genoemd. Achter de linker deur zit de vriezer en achter de rechter deur de koelkast. Doordat zowel het vriesgedeelte als het koelgedeelte vanaf de bovenkant tot en met de onderkant beschikbaar is, is de Amerikaanse koelkast zeer praktische en biedt hierdoor enorm veel ruimte.

De nieuwste technologieën vind je terug in bijvoorbeeld de verlichting welke LED is, een lineaire motor welke minder energie verbruikt en een gescheiden temperatuurregeling.

Veel Amerikaanse koelkasten beschikken ook over luxe opties waaronder een minibar, een ijsblokjesmachine en een waterdispenser.

Een minibar is een slimme manier om meer energie te besparen omdat je snel een koud drankje (bijv. blikje of flesje) snel kunt pakket zonder daar een hele deur voor te openen. Hierdoor ontsnapt er minder kou dus minder energieverlies.

Een ijsblokjes machine zorgt voor een voorraad ijsblokjes. Ze zijn klaar om te bakken en je drankje mee te verfrissen. Op warme dagen een uitkomst.

Een waterdispenser voorziet je van vers koud water om direct op te drinken of voor bepaalde gerechten.

Vooral voor (grote) gezinnen of mensen die wat extra luxe wensen, is een Amerikaanse koelkast een uitkomst. Meer ruimte, strak design, een sieraad in de keueken…

Meer lezen kan op onze website. De link vind je hierboven in de blauwe kleur.

5/5 - (4 stemmen)

1 gedachte over “Nieuwe koelkast nodig?”

Plaats een reactie