Home » Overige » Nazomer in eigen tuin met buitenverlichting

Nazomer in eigen tuin met buitenverlichting

Na zomeren in de tuin is een van de leuke bezigheden om te kunnen genieten van de laatste zonnestralen in de herfst. Wanneer we geluk hebben kunnen we in de maanden september en soms zelf nog in oktober s’avonds nog heerlijk genieten in de tuin of terras. Ook wanneer de temperatuur in de avond wat minder wordt is het gezellig doorbrengen in de tuin mogelijk. Om te kunnen genieten moet je de tuin of terras gezellig maken. Dit kan je bijvoorbeeld doen door de tuinmeubelen en het terras te voorzien van mooie vrolijke kussens, kleden, accessoires en planten. Wat is er nog gezelliger dan met je vrienden en kennissen buiten te genieten van lekker hapjes en drankjes.

Verwarming en verlichting

De avonden worden als de zon ondergaat snel koeler. Omdat het zo gezellig is buiten kan je er voor zorgen dat je er toch gezellig warmpjes bijzit. Je kan natuurlijk een trui aantrekken of een plaid gebruiken om de kou tegen te gaan. Ook het gebruik van een terrasverwarmer is vaak een goede en een sfeervolle mogelijkheid. Ook wordt voor de gezelligheid van gebruik gemaakt van een vuurkorf of een stijlvolle tuinkachel. Gezellig rond het haardvuur met vrienden en kennissen is een goede bezigheid. Zorg ook voor een gezellige verlichting. Dit kan door waxine lichthouders maar ook door het gebruik van tuinverlichting. Een tuinverlichting aanleggen is eenmalig waarvan je heel lang plezier kunt hebben. Je hebt ze in alle soorten en maten. Je kan gebruik maken van direct licht maar ook van indirect- en diffuus verlichting. De laatste twee brengen sfeerverlichting.

Beplanting

Je moet als je vaak buiten verblijft ook planten in de buurt hebben. Doe je dit niet dan wordt het vaak een koele aangelegenheid. Planten met bloemen fleuren het geheel op. Het brengt gezelligheid. Planten in een pot kunnen op een terras worden toegepast.

Rate this post

Plaats een reactie