Home » Educatie en werk » Naast je werk een cursus volgen?

Naast je werk een cursus volgen?

Wellicht ben je niet tevreden met je huidige baan en wil je graag hogerop komen. Of besef je dat je niet de juiste studiekeuze hebt gemaakt en wil je graag van carrière veranderen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je gewoon een leergierig persoon bent en graag naast je werk er nog iets bij wilt leren of als herintreder graag weer aan de slag wilt gaan. In alle gevallen: waarom niet een cursus naast je baan volgen?

 

Verbreed je kennis

Er zijn uiteenlopende instellingen waar je een cursus of opleiding kunt volgen, maar vaak hangt daar een duur prijskaartje aan vast of gaat het om theoriecursussen die je alleen thuis moet volgen. Heb je wel eens gehoord van Fabius opleidingen? Een uitstekend alternatief om een opleiding op MBO-niveau naast je werk te volgen. Op deze manier vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt enorm en kun je aan de slag in een functie die je graag wilt.

 

Fabius

Fabius Opleidingen is een onderwijsinstelling die cursussen aanbiedt om bijvoorbeeld boekhouder te worden, receptioniste, verkoopmedewerker, secretaresse en callcenter medewerker. Het mooie is, je kunt deze opleiding makkelijk naast je huidige baan volgen. Je hebt namelijk geen specifieke vooropleiding nodig en je kunt de cursus een avond of een ochtend per week volgen. Klassikaal krijg je dan les in kleine groepjes; er zijn ruim vijftig locaties door heel Nederland waar je praktijklessen kunt volgen. Tijdens computerlessen kun je zelfs gebruik maken van een laptop van Fabius, zodat je ook tijdens de les je opdrachten kunt maken. Makkelijker kan het je niet gemaakt worden, toch?

 

Diploma halen

De korte praktijkgerichte opleidingen van Fabius sluiten goed aan op wat tegenwoordig werkgevers vragen. Je krijgt zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden die voor je toekomstige functie nodig zijn. Je kunt je diploma al in zes maanden halen. Nadat je de cursus hebt afgerond, kun je meestal dus meteen aan de slag in je nieuwe functie.

 

Kosten

Fabius opleidingen heeft al meer dan vijfentwintig jaar ervaring en is een door het CRKBO erkende opleider. In tegenstelling tot veel andere onderwijsinstellingen zijn de tarieven van de opleidingen van Fabius voordelig. Dat komt mede doordat de overheid subsidie geeft, met andere woorden: de kosten van je opleiding zijn gedeeltelijk aftrekbaar. En dat is een van de andere pluspunten die Fabius Opleidingen biedt.

leave-364178_640

Rate this post

Plaats een reactie