Home » Overige » Na de middelbare school snel aan het werk

Na de middelbare school snel aan het werk

Je hebt eindelijk je diploma van de middelbare school binnen en bent wel even klaar met die schoolbanken. Het liefst ga je zo snel mogelijk aan het werk. Helaas blijkt dat niet altijd zo makkelijk te zijn. De baantjes waarvoor het voldoende is om alleen een middelbare schooldiploma te hebben liggen niet voor het oprapen. En de banen die er zijn, worden vaak slecht betaald.

Snel een goedbetaalde baan

Gelukkig biedt Fabius Opleidingen een divers aanbod korte cursussen en opleidingen aan. Door het volgen van zo’n opleiding leer je in korte tijd veel nieuwe vaardigheden, die je aantrekkelijk maken voor potentiële werkgevers. Een opleiding van Fabius staat hierdoor ook nog eens geweldig op je cv. Fabius Opleidingen weet namelijk precies wat werkgevers zoeken op de werkvloer. Zo val je op tussen al die andere kandidaten die graag dezelfde baan willen en heb je dus een grote voorsprong op de concurrentie!

Volg een hoogwaardige opleiding

Hoeveel tijd wil jij nog besteden aan het volgen van een goede opleiding? We begrijpen dat je die schoolbanken uit wilt en snel aan de slag wilt gaan. Daarom bieden wij compacte cursussen, waarbinnen je in een korte periode heel veel leert. Weet je dat je al in 18 weken opgeleid kunt worden tot Financial Assistant? En als je na die 18 weken de smaak van het leren toch weer te pakken hebt, kun je gelijk door met de opleiding Praktijkdiploma Boekhouden. Met dat diploma kun je zelfstandig de boekhouding voeren van kleine en middelgrote ondernemingen. Zie je het niet zo zitten met al die cijfertjes? Kies dan voor een commerciële opleiding, zoals de opleiding tot Commercieel Medewerker Binnendienst of de opleiding tot Contactcenter Medewerker. Iedere opleiding is van dezelfde hoge kwaliteit, dus eigenlijk is iedere keuze goed!

Welke opleiding kies jij?

Je kunt onze opleidingen volgen op wel 50 verschillende locaties, verspreid door heel Nederland. Zo weet je zeker dat er altijd een locatie is bij jou in de buurt en hoef je je kostbare tijd niet te verspillen aan reizen. Op deze manier bereik je veel in korte tijd; je doet nieuwe kennis en vaardigheden op, krijgt een waardevol diploma die je op je cv kunt zetten en valt ook nog eens op bij potentiële werkgevers. Dus wil jij na de middelbare school snel aan het werk? Volg dan eerst nog even een cursus via Fabius Opleidingen en die leuke baan ligt binnen handbereik!

Rate this post

Plaats een reactie