Home » Eten en Drinken » Jouw mobiele telefoon, daar is over nagedacht

Jouw mobiele telefoon, daar is over nagedacht

Wanneer je een nieuw mobiel abonnement voor je telefoon afsluit weet je het al van tevoren; je mag dan ook weer een nieuwe mobiele telefoon uitzoeken. Altijd een feestelijk moment, want zeg nou zelf; wat is er nou leuker dan nieuw speelgoed? Waar je op dat moment waarschijnlijk niet zo hard bij stilstaat is bij het feit dat het ontwerpteam van het merk van jouw mobiele telefoon al een jaar bezig is geweest met het design van jouw nieuwe telefoon. Aan de buitenkant is natuurlijk alle aandacht besteed. Het materiaal moet degelijk aanvoelen, een telefoon mag niet al te zwaar zijn, en -het belangrijkste nog- hij moet er goed en aantrekkelijk uitzien.

Je telefoon altijd bij de hand

Het ontwerpteam wat met jouw mobiele telefoon is bezig geweest houdt er namelijk rekening mee dat jij je mobiele telefoon altijd bij de hand houdt. Die telefoon is meer dan gewoon een gebruiksvoorwerp; hij is een stukje van jezelf. Zo’n belangrijk item moet goed op die zware taak zijn voorbereid en daar houden de ontwerpers dan ook volop rekening mee. De accuduur van jouw mobieltje moet genoeg zijn om alle moderne apps draaiende te houden, en je wil er minstens een dag op kunnen rekenen dat jouw mobieltje niet in de lader hoeft.

Jouw mobiele telefoon in de auto

Wanneer je in de auto stapt met je mobiele telefoon zal je die doorgaans ergens in je broekzak steken, of met een clip of zuignap op je dashboard bevestigen. Ho. Stop. Waarom doe je opeens zo lomp met je mobiele telefoon waar je altijd zo zuinig op bent? De beste plek voor jouw mobiele telefoon in je auto is mooi en prominent als boardcomputer in je dashboard. Wij van Brodit begrijpen dat en denken graag met je mee. Met een Brodit Proclip systeem neem jij je telefoon op een charmante manier met je mee, terwijl jouw telefoon gelijk wordt bijgeladen. Doe jezelf en je mobiele telefoon niet tekort. Gun jezelf een Brodit telefoonhouder.

Rate this post

Plaats een reactie